Siirry sisältöön

GTM hakee toimitusjohtajaa

09.02.2016

GT Musiikkiluvat Oy on Gramexin ja Teoston perustama yhteisyritys, joka vaiheittain 2016 vuoden syksystä lähtien vastaa näiden tekijänoikeusjärjestöjen taustamusiikki- ja tapahtumalupien myynnistä, markkinoinnista, laskutuksesta ja asiakaspalvelusta. Gramexilla ja Teostolla on tällä hetkellä yhteensä lähes 40 000 musiikin käyttäjäasiakasta. Suurimmalla osalla heistä on nykyisin sopimus kummankin järjestön kanssa. Jatkossa yhteisyritys GT Musiikkiluvat Oy vastaa keskitetysti taustamusiikki- ja tapahtuma-asiakkaiden palvelusta.

TOIMITUSJOHTAJA

Etsitkö näköalapaikkaa modernin palveluliiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen?

Pääset mukaan rakentamaan ja johtamaan uutta yritystä  kiinnostavalla musiikkitoimialalla. Tarjoamme sinulle omistajajärjestöjen vahvan osaamisen ja tuen uuden yhteisyrityksen käynnistämisessäValmistelut ovat jo pitkällä, mutta pääset vaikuttamaan varsinaisen toimintavaiheen käynnistämiseen.

Aluksi tehtävässä painottuvat yrityksen siirtymävaiheen haasteet – kahden eri organisaation toimintojen yhteen ajaminen, järjestelmien kehittäminen ja toimintaedellytysten luominen sekä organisaation valmistelu vastaanottamaan koko asiakaskanta. Siirtymävaiheen jälkeen painopiste siirtyy liiketoiminnan johtamiseen ja edelleen kehittämiseen toimintoja tehostaen ja lisämyyntiä etsien.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä jo aikaisempaa kokemusta toimitusjohtajana toimimisesta. Omaat näyttöä palveluorganisaation, palveluliiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin vastuullisesta ja tuloksellisesta johtamisesta. Kokeneena henkilöstöjohtajana osaat innostaen rakentaa uutta yrityskulttuuria integraation jälkeen. Haastat rohkeasti vakiintuneita toimintatapoja ja kehität ennakkoluulottomasti monikanavaista palvelua ketterin keinoin. Toimit proaktiivisesti, luontevasti ja rakentavasti yhteistyöverkostoissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Psycon Oy:ssä konsultti Mira Karilahti (p. 020 7101 238), varmimmin tavoitettavissa 11.2. klo 12-14 ja 16.2. klo 10-11. Täytäthän hakulomakkeen palkkatoiveineen 21.2.2016 mennessä osoitteessa www.psycon.com/jobs. Liitäthän mukaan myös CV:n.

Jaa somessa