Siirry sisältöön

Mediapienlupa korvaa Nettilisenssin 1.1.2018 alkaen

08.11.2017

Otamme 1.1.2018 käyttöön uuden Mediapienluvan, joka korvaa tällä hetkellä käytössä olevan Nettilisenssin. Nettilisenssi poistuu vuodenvaihteessa käytöstä kokonaan. Mediapienlupa mahdollistaa musiikin käytön eri mediapalveluissa Nettilisenssiä laajemmin ja helpommin. 

Mediapienlupa soveltuu toimijoille

  • joilla on pienimuotoista media-alan toimintaa, jossa käytetään musiikkia ja
  • joiden radiotoiminnan, paikallistelevisiotoiminnan, streaming -palveluiden ja download-palveluiden yhteenlaskettu liikevaihto on vuodessa enintään 30 000 € ja
  • joiden mahdollisia paikallistelevisiokanavia jaellaan enintään 350 000 kotitalouteen ja
  • joiden musiikkia sisältävät palvelut ovat kuluttajille täysin maksuttomia. 
 

Päivitäthän toimintaasi ja musiikin määrää koskevat tiedot 24.11.2017 mennessä 

Mediapienluvan hinnoittelu perustuu toimijan eri palveluissaan käyttämän musiikin määrään.  Jotta luvan hintakategoria määrittyy oikein, nykyisten Nettilisenssi-asiakkaiden täytyy päivittää nyt tarjolla olevien palveluidensa ja niiden musiikkimääriä koskevat tiedot sähköisellä lomakkeella. Ilmoita samalla lomakkeella, teetkö myös av-tuotantoja, joihin tarvitset Piensynkronointiluvan (Mediapienluvan erillinen lisäosa, lisätietoa hinnastossa). 
 
Kun olemme päivittäneet ilmoittasi tiedot järjestelmiimme, saat Mediapienluvasta kirjallisen sopimusvahvistuksen. Uusi lupasi tulee voimaan 1.1.2018 samalla kun Nettilisenssi poistuu käytöstä.
 
Jos sinulla on kysyttävää Mediapienlupaan liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakasvastaaviimme sähköpostitse.

Hinnasto ja käyttöehdot

Jaa somessa