Siirry sisältöön

Musiikintekijöiden verkkopalvelu jälleen toiminnassa

06.10.2015

Musiikintekijöiden verkkopalvelun kaikki toiminnallisuudet ovat jälleen käytettävissä. Siirrymme käyttämään ICE-teostietokantaa 12.10. Viimeisen kuukauden aikana ilmoitetut teokset näkyvät tekijän verkkopalvelun omissa teoksissa pienellä viiveellä tietokantaan siirtymisen jälkeen.

Olemme samalla uudistaneet verkkopalveluamme. Jatkossa musiikintekijät voivat tarvittaessa tehdä muutoksia omiin kustantamattomiin teoksiin verkkopalvelun Omat teokset -osiossa. Kustannettujen teosten tietojen muuttamiseksi täytyy olla yhteydessä Teostoon.

Puuttuvat teokset -lista verkkopalvelussa

ICE-tietokantaan siirtymisen jälkeen verkkopalvelun Puuttuvat teokset -listalla saattaa olla aiempaa enemmän teoksia tai teoksia, joista on jo aiemmin tehty teosilmoitus.

Jos Puuttuvat teokset -listallasi on teoksia, joista et ole vielä tehnyt teosilmoitusta, tee se valitsemalla ”Vahvista tiedot teosilmoituksella”. Jos listassa on teoksia, joista olet tehnyt teosilmoituksen eri nimellä, käsittele ne verkkopalvelun Puuttuvat teokset -osiossa klikkaamalla ”Olen aikaisemmin ilmoittanut teoksen eri nimellä” -painiketta ja valitse aukeavasta listasta oikea teos. Jos listassa on teoksia, jotka eivät ole sinun, klikkaa ”En ole tekijänä teoksessa”.

Sinun ei välttämättä tarvitse käsitellä Puuttuvat teokset -listalla olevia teoksia, joista olet jo aiemmin tehnyt teosilmoituksen, sillä ne tulevat poistumaan listalta lokakuun aikana. Teoksilla, jotka näkyvät ylimääräisinä Puuttuvat teokset -listalla, ei ole vaikutusta joulukuun tilitykseen, sillä tilitystä maksetaan ensisijaisesti teoksille, jotka ovat Teoston rekisteröimiä.

Jaa somessa