Siirry sisältöön

Ohjeita DJ-keikkojen raportointiin

22.01.2014

Jos et ole vielä Teoston musiikintekijä- tai esiintyjäasiakas, hae itsellesi maksuttomat verkkopalvelutunnukset täältä.

Tunnusten haku onnistuu parhaiten, kun tunnistaudut palvelussamme verkkopankkitunnuksillasi. Kyse on vain tunnistautumisesta, tunnusten haku ja esiintymisilmoitusten teko on maksutonta. Kun olet tehnyt verkkopalvelusopimuksen, saat tunnukset sähköpostiisi heti, kun asiakaspalvelumme on käsitellyt sopimuksen.

Tee esitysilmoitukset DJ-keikoista verkkopalvelussa näin:

  1. Klikkaa Tee esitysilmoitus -kohtaa verkkopalvelun etusivulla.
  2. Valitse ”Ilmoita esiintyminen Suomessa”
  3. Täytä keikan päivämäärä ja tilaisuuden nimi.
  4. Valitse tapahtumapaikka. Kirjoita tapahtumapaikka kenttään ja tee valinta alasvetovalikosta, jolloin tapahtumapaikan täydelliset tiedot tulevat esitysilmoitukseen automaattisesti, eikä sinun tarvitse itse täyttää niitä.
  5. Valitse Tilaisuuden luonne -valikosta DJ-keikka.
  6. Listaa keikalla soittamasi kappaleet. Voit tehdä palvelussa myös valmiita settilistoja, mikä nopeuttaa esitysilmoitusten tekoa, jos soitat keikoilla samoja tai osittain samoja settejä. Kun valitset esitysilmoitukseen teoksen, palvelu tuo automaattisesti kappaleen täydet tiedot ja kokonaiskeston. Voit kuitenkin muokata kestoa tarvittaessa.

Esitysilmoituksia voit tehdä verkkopalvelussa sitä mukaa kuin esityksiä on ollut. Tee ne kuitenkin viimeistään alla olevan aikataulun mukaan:

Esiintymisen päivämäärä

Esitysilmoitus Teostoon

1.1.–31.3.

30.4. mennessä

1.4.–30.6.

31.7. mennessä

1.7.–30.9.

31.10. mennessä

1.10.–31.12.

31.1.mennessä

Jos olet jo Teoston musiikintekijäasiakas, mutta sinulla ei ole verkkopalvelussa Esiintymiset-välilehteä, ole yhteydessä Teoston asiakaspalveluun.

 

Jaa somessa