Skip to content
konsertti kuoro

Anmäl framföranden

Det lönar sig att rapportera låtlistor.

Du kan skicka in låtlistårna i samband med dina uppträdanden via Teostos webbtjänst. Observera att lämna in dem enligt schemat nedan. Datum för uppträdande. Inlämning av anmälan senast före.

Gör anmälningar om dina framföranden i vår webbtjänst, så betalar vi ersättningar till de ursprungliga upphovsmännen. Ersättningarna debiteras evenemangsarrangörerna.

För att få de pengar du har rätt till måste du anmäla alla dina offentliga spelningar och konserter till Teosto.

Man rapporterar in både sina egna låtar och coverlåtar.

HUR GÖR JAG ANMÄLNINGAR?

Du kan göra anmälningar om framföranden antingen via Teostos webbtjänst. För anmälningar behöver du artisternas webbtjänstkoder som har kopplats till det band eller den artist, vars framföranden du vill anmäla. Samma koder kan användas i webbtjänsten.

Om du redan har koder till upphovsmännens webbtjänst och även vill göra musikrapporter, kontakta vår kundtjänst (omateosto@teosto.fi) så får du behörighet även till artisternas webbtjänst.

RAPPORTERINGSSCHEMA

Du kan skicka in låtlistårna i samband med dina uppträdanden via Teostos webbtjänst. Observera att lämna in dem enligt schemat nedan. Datum för uppträdande. Inlämning av anmälan senast före

Datum för prestationPrestandameddelande inlämnat till Teosto
1.1.-31.3.30.4.
1.4.-30.6.31.8
1.7.-30.9.31.10.
1.10. – 31.12.31.1.

Logga in:

Artisternas webbtjänst

Vänligen ge respons!

Den respons som vi får från användarna är viktig när vi utvecklar våra webbtjänster. Berätta om din erfarenhet av vår tjänst!

KAKOR PÅ TEOSTOS WEBBPLATS

Kakorna är små textfiler som sparas på din dator eller annan enhet och som sparar information om ditt besök på webbplatsen. Med hjälp av kakorna förbättrar Teosto användbarheten av sina tjänster.

Uppgifter som samlats in genom kakor kopplas som utgångspunkt inte ihop med en identifierbar persons personuppgifter, men vissa uppgifter som samlats in genom kakor kan indirekt kopplas till en identifierbar persons personuppgifter.

Läs mer i vår dataskyddsbeskrivning och vår beskrivning över kakor (på finska).

KATEGORIER AV KAKOR
Nödvändiga kakor

Dessa kakor är nödvändiga för att säkerställa tillgängligheten av vår webbplats. De laddar t.ex. en del av vår webbplats funktioner på förhand för att försnabba laddningen av webbplatsen. Nödvändiga kakor används även för att fastställa och komma ihåg de inställningar du valt. Du kan förbjuda användningen av nödvändiga kakor i dina webbläsarinställningar, men observera att alla funktioner på och delar av webbplatsen inte nödvändigtvis fungerar korrekt efter det.

Läs mer om kakor (på finska)

Kakor för analytik

Vi använder kakor för analytik för att utveckla funktionen av vår webbplats. Med hjälp av kakor för analytik samlar vi t.ex. uppgifter om hur användare använder vår webbplats och hur de navigerar mellan webbplatsens olika flikar. Uppgifterna används huvudsakligen i anonym form.

För mer information: dataskyddsbeskrivning och beskrivning över kakor (på finska)

Funktionella kakor

Med hjälp av funktionella kakor kan vi erbjuda olika funktioner på vår webbplats, t.ex. spellistor och en chattfunktion i realtid. Om du förbjuder användningen av funktionella kakor fungerar inte en del eller alla av dessa funktioner korrekt.

Läs mer om kakor (på finska)

Marknadsföringskakor

Marknadsföringskakor hjälper oss skräddarsy vår marknadsföring och erbjuda användarna av vår webbplats mer riktade tjänster i framtiden. Med hjälp av marknadsföringskakorna samlar vi t.ex. uppgifter om användarens beteende och preferenser på vår webbplats.

Läs mer om kakor (på finska)