ICE-teostietokanta

Otimme ICE-teostietokannan käyttöön 12.10. yhdessä tanskalaisen Kodan ja norjalaisen Tonon kanssa.

ICE:ä käyttävät Teoston lisäksi useat ulkomaiset tekijänoikeusjärjestöt, jotka niin ikään rekisteröivät teoksia ICE:en. Tämän vuoksi teoksiasi saattaa näkyä kahteen kertaan omien teosten listassa. Mahdollisilla tuplateoksilla ei ole vaikutusta tilitykseen vaan tilitystä maksetaan aina Teostolle rekisteröidylle teokselle.

Puuttuvat teokset -lista verkkopalvelussa

ICE-tietokantaan siirtymisen jälkeen verkkopalvelun Puuttuvat teokset -listalla saattaa olla aiempaa enemmän teoksia tai teoksia, joista on jo aiemmin tehty teosilmoitus.

Jos Puuttuvat teokset -listallasi on teoksia, joista et ole vielä tehnyt teosilmoitusta, tee se valitsemalla "Vahvista tiedot teosilmoituksella". Jos listassa on teoksia, joista olet tehnyt teosilmoituksen eri nimellä, käsittele ne verkkopalvelun Puuttuvat teokset -osiossa klikkaamalla "Olen aikaisemmin ilmoittanut teoksen eri nimellä" -painiketta ja valitse aukeavasta listasta oikea teos. Jos listassa on teoksia, jotka eivät ole sinun, klikkaa "En ole tekijänä teoksessa".

Sinun ei välttämättä tarvitse käsitellä Puuttuvat teokset -listalla olevia teoksia, joista olet jo aiemmin tehnyt teosilmoituksen, sillä ne tulevat poistumaan listalta lokakuun aikana. Teoksilla, jotka näkyvät ylimääräisinä Puuttuvat teokset -listalla, ei ole vaikutusta joulukuun tilitykseen, sillä tilitystä maksetaan ensisijaisesti teoksille, jotka ovat Teoston rekisteröimiä.