Villa Vikanin haku 27.2.-9.3.

Teoston jäsenet voivat vuokrata Raaseporissa sijaitsevaa Villa Vikania työ- tai virkistyskäyttöön. Jos haluat vuokrata residenssiä syksyllä tai talvella 2015, lähetä hakemuksesi 27.2.-9.3. välisenä aikana.

Erityisesti päärakennus on varusteltu musiikkityöhön ja sen varustukseen kuuluvat muun muassa Steinway-flyygeli, äänityskaapelointi, monitorointijärjestelmä ja AV-laitteisto. Myös hirsihuviloissa on koskettimilla ja näytöillä varustetut sähköiset työpisteet.

Villa Vikanin vuokrausohje

Elvis ry koordinoi Vikanin vuokrausta Teoston puolesta. Jos siis haluat vuokrata Vikanin tiloja, lähetä sähköpostia osoitteella toimisto@elvisry.fi viimeistään 9.3. Kirjoita sähköpostin aihekenttään ”Villa Vikan 2015” ja kerro sähköpostissa:

  • residenssiin majoittuvien henkilöiden lukumäärä ja nimet sekä tieto, ovatko majoittuvat henkilöt Teoston jäseniä vai esimerkiksi perheenjäseniä

  • käyttötarkoitus (työ- / virkistyskäyttö)

  • haluatko vuokrata päärakennuksen, hirsihuvilan vai useamman rakennuksen. Voit myös hakea useampia rakennuksia yhtä aikaa.

  • ajankohta, jolloin haluat vuokrata rakennusta. Tällä hetkellä varauksia otetaan vuoden 2015 viikoille 27-53. Voit myös hakea useampaa kuin yhtä viikkoa kerrallaan.

  • listaa mahdollisuuksien mukaan myös vaihtoehtoiset viikot, jolloin haluat käyttää rakennusta siltä varalta, että ensisijaisesti toivomasi vuokrausajankohta ei ole mahdollinen.

Vikanin tiloihin ei voi ottaa mukaan lemmikkejä.

Jos useampi henkilö haluaa käyttää huvilaa samalla viikolla, käyttäjä arvotaan. Hakijat saavat sähköpostitse tiedon siitä, onnistuuko residenssin vuokraus heidän toivomanaan ajankohtana.

Hirsihuviloihin löytyy vapaita aikoja myös keväälle 2015, vapaita aikoja voi tiedustella Elvis ry:n toimistosta (toimisto@elvisry.fi).