Villa Vikanin kevät 2016

Teoston jäsenet voivat vuokrata Villa Vikanin päärakennusta ja sen pihapiirissä sijaitsevia hirsihuviloita joko työskentely- tai virkistyskäyttöön. Hakuaika keväälle 2016 (viikot 1–26) on nyt käynnissä. Haku päättyy  maanantaina 2.11. klo 10.00.

Raaseporissa sijaitsevat Villa Vikanin tilat ovat järven ympäröimällä niemellä sijaitseva päärakennus (250 m2) sekä kaksi rannan tuntumassa sijaitsevaa hirsimökkiä (70 m2).

Kutakin taloa voi vuokrata erikseen, mutta tarvittaessa on mahdollista vuokrata myös useampaa rakennusta samalla kertaa. Päärakennuksessa on neljä makuuhuonetta ja enimmillään kahdeksan vuodepaikkaa. Kumpaankin hirsimökkiin voi majoittua neljä henkeä. Kaikissa rakennuksissa on sauna. 

Vikanin käyttöviikot jaetaan Teoston, Muusikkojen liiton, Elvis ry:n ja Suomen Säveltäjät ry:n jäsenten kesken. Jos hakijoita on paljon samoille ajankohdille, arvomme vuokra-ajat hakijoiden kesken. 

Residenssit ovat ensisijaisesti tarkoitettu työskentelyyn, mutta mukaan voi ottaa omia perheenjäseniä. Vikanin tiloihin ei voi ottaa mukaan lemmikkejä.

Lue lisää