Arviolaskun oikaisu: kuukausi-ilmoitettavat ELMU- ja MEKA-luvat

Miten oikaisen laskun ja saan hyvityksen laiminlyöntimaksuun?

Jos vielä arviolaskun saatuasikin ilmoitat ja vahvistatjärjestämiesi tapahtumien musiikinkäyttöä koskevat tiedot, oikaisemme arviolaskun ja hyvitämme myös laiminlyöntimaksun seuraavassa laskussasi. Ilmoita ja vahvista järjestämiesi tapahtumien tiedot verkkopalvelussamme seuraavasti:

  • Kirjaudu käyttäjätunnuksillasi verkkopalveluun osoitteessa www.teosto.fi/verkkoasiointi tai klikkaamalla sivun oikean yläreunan Kirjaudu-linkkiä.
  • Ilmoita tapahtumatiedot verkkopalvelussa annettujen ohjeiden mukaan.

Minulla ei vielä ole verkkopalvelutunnuksia - miten saan ne?

Jos et ole vielä hakenut käyttäjätunnuksia verkkopalveluumme, tilaa ne soittamalla asiakaspalveluumme p. 010 808 118 tai lähettämällä meille viesti Ota yhteyttä -sivulla olevalla lomakkeella.

Säästä rahaa ilmoittamalla tiedot ajoissa!

Ilmoittamalla järjestämiesi tapahtumien tiedot kuukausittain saat täsmälliset, tekemiisi ilmoituksiin perustuvat laskut. Lisäksi saat 3 %:n lupatuotekohtaisen vuosialennuksen, kun ilmoitat kaikkien kuukausien tapahtumatiedot ajoissa.

Tapahtumatiedot ilmoitetaan verkkopalvelussa aina seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä, esim. tammikuussa järjestettyjen tapahtumien tiedot ilmoitetaan viimeistään 15. helmikuuta. HUOM! Ilmoitukset on tehtävä myös niiltä kuukausilta, jolloin et ole järjestänyt tapahtumia. Klikkaa verkkopalvelussa kyseisten kuukausien kohdalla Ei tapahtumia tässä kuussa -nappia.

Jos et ole järjestänyt tapahtumaa, josta sait arviolaskun

Jos et ole järjestänyt tapahtumaa, josta olet saanut arviolaskun, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa 010 808 118, niin poistamme tapahtuman tiedoistasi ja hyvitämme arviolaskun.