Avoin paikka: Music Licensing Manager

Me Teostossa teemme aktiivisesti töitä sen eteen, että Suomessa on hyvät edellytykset tehdä musiikkia ammattimaisesti ja että musiikkia soitetaan nyt ja tulevaisuudessa. Keräämme musiikinkäytön korvaukset ja tilitämme ne edelleen tekijöille ja kustantajille. Pidämme siis huolen siitä, että jokainen meistä voi nauttia musiikista helposti ja laillisesti ja halutessaan hyödyntää sitä oman liiketoimintansa edistämisessä. Näin olemme tehneet jo 90 vuotta. Rakkaudesta musiikkiin.

Teosto edustaa 32 000:ta kotimaista ja noin kolmea miljoonaa ulkomaista säveltäjää, sanoittajaa, sovittajaa ja musiikin kustantajaa. Teosto keräsi vuonna 2016 musiikintekijöille ja -kustantajille musiikinkäyttökorvauksia 59,4 miljoonaa euroa.

Haemme Teoston broadcast- ja online-lisensointitiimiin

Music Licensing Manageria

vastaamaan osasta Teoston suurimpia media-asiakkuuksia. Tärkeimpänä tavoitteenasi on varmistaa, että asiakkaasi voivat käyttää musiikkia liiketoiminnassaan mahdollisimman vaivattomasti ja samalla huolehtia siitä, että musiikin tekijä- ja kustantaja-asiakkaamme saavat asianmukaiset korvaukset musiikkinsa käytöstä.

Tärkeimmät vastuualueet:

Vastaat tiimissämme nimetyistä media- ja operaattoriasiakkuuksista. Hoidat vaativia kaupallisia sopimusneuvotteluita ja kehität lisensointituotteita yhdessä asiakkaidesi kanssa. Varmistat, että asiakkaidemme tarpeet tulevat huomioiduksi toiminnassamme ja pyrit ennakoimaan myös tulevaisuuden asiakastarpeita. Myös budjetointi ja markkinamuutosten havainnointi sekä analysointi omalla vastuualueellasi kuuluvat tehtäviisi.

Tukenasi vaativissa tehtävissäsi sinulla on koko Teoston medialisensoinnin tiimi.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi KTM, OTM tai DI
  • Usean vuoden työkokemusta vaativien B2B-asiakassuhteiden pitkäjänteisestä johtamisesta ja kehittämisestä. Kokemus media- ja operaattoriasiakkuuksista on eduksi.
  • Halua toimia vaativassa ja muuttuvassa asiakasympäristössä
  • Kykyä tarjota asiakkaalle ratkaisuja nopeasti ja tehokkaasti
  • Hyviä yhteistyötaitoja sekä stressinsietokykyä
  • Aloitekykyä ja erinomaisia verkostoitumistaitoja
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielitaitoa
  • Kokemusta asiantuntijatiimin johtamisesta sekä myyntikokemusta suurasiakkaiden parissa

Musiikin tekijänoikeuksien ymmärtäminen on tehtävässäsi hyödyksi. Raportoit broadcast- ja online-lisensiointitiimin esimiehelle.

Tarjoamme mielenkiintoinen ja haastavan työtehtävän suomalaisten ja kansainvälisten media-asiakkaiden nopeasti kehittyvässä ja muuttuvassa markkinassa. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, timantit työkaverit ja modernit työtilat Helsingin ytimessä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Kaarto, puh. 040 922 0069 torstaina 19.4. kello 10-11.30 tai ma 23.4. kello 14-16. Lähetä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen inka.huttunen@teosto.fi viimeistään 1.5.2018.