Avoin paikka: Tilityspalvelupäällikkö

Musiikintekijät ja kustantajat perustivat Teoston vuonna 1928.  Me Teostossa teemme aktiivisesti töitä sen eteen, että Suomessa on hyvät edellytykset tehdä musiikkia ammattimaisesti ja että musiikkia soitetaan nyt ja tulevaisuudessa.

Keräämme musiikinkäytön korvaukset ja tilitämme ne edelleen tekijöille ja kustantajille. Pidämme siis huolen siitä, että jokainen meistä voi nauttia musiikista helposti ja laillisesti ja halutessaan hyödyntää sitä oman liiketoimintansa edistämisessä. Näin olemme tehneet jo 90 vuotta. Rakkaudesta musiikkiin.

Teosto edustaa 32 000:ta kotimaista ja noin kolmea miljoonaa ulkomaista säveltäjää, sanoittajaa, sovittajaa ja musiikin kustantajaa. Teosto keräsi vuonna 2016 musiikintekijöille ja -kustantajille musiikinkäyttökorvauksia 59,4 miljoonaa euroa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

Tilityspalvelupäällikköä

Laadukkaat, luotettavat ja kustannustehokkaat tekijänoikeuskorvausten tilityspalvelut musiikin tekijöille ja kustantajille ovat toimintamme keskiössä. Tilityspalveluissa huolehdimme musiikinkäytön korvausten tilittämisestä sekä koti- että ulkomaisille oikeudenhaltijoille. Lisäksi varmistamme, että tilitysmenetelmät ja -prosessit vastaavat asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja osallistumme niiden kehittämiseen.

Pääasiallinen vastuualueesi

Tilityspalvelupäällikön asiantuntijaroolissa vastaat yhdessä toisen tilityspäällikkömme kanssa Teoston keräämien musiikinkäytön korvausten tilittämisestä kotimaisille ja ulkomaisille musiikin tekijä- ja kustantaja-asiakkaillemme. Työssäsi pääsetkin vaikuttamaan keskeisesti asiakkaidemme tyytyväisyyteen.  

Osallistut avainasiakastiimien jäsenenä asiakastyöhön, ja pääset kehittämään ja testaamaan järjestelmiä, joita käytämme yhdessä muiden pohjoismaisten tekijänoikeusjärjestöjen kanssa. Lisäksi tuotat ja jalostat eri lähteistä saatavilla olevaa tietoa tilityksestä ja musiikinkäytön korvauksista niin Teoston asiakkaiden kuin sisäisten sidosryhmiemme (esim. johtoryhmä, hallitus) tarpeisiin.

Raportoit Teoston tilitystoiminnosta vastaavalle päällikölle.

Odotuksemme sinulle

  • Työskentelet luontevasti numeroiden ja teknisten IT-järjestelmien (esim. tilitys- ja/tai talousjärjestelmät) parissa
  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen tutkinto (vähintään AMK) sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus
  • Työskentelyotteeltasi olet tarkka, analyyttinen ja ratkaisukeskeinen
  • Olet asiakaslähtöisesti ajatteleva tiimipelaaja ja kestät hyvin painetilanteita
  • Sinulla on kyky liiketoiminnalliseen ajatteluun sekä halukkuus uudistaa ja uudistua
  • Sinulla on hyvät MS Excel -taidot, myös Pivot- ja Business Intelligence- / data-analytiikkaosaamisesta on tehtävässä etua
  • Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin kielen taidosta on myös hyötyä tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtävän asiantuntevassa tiimissä sekä mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä tekijänoikeusmaailmassa. Modernit ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa Mikko Järvenpää, korvausvirtojen hallinnan ja prosessikehittämisen päällikkö +358 40 567 0513 torstaina 22.2. kello 10.00-11.00 ja torstaina 1.3. kello 14.00 – 15.30. Mikäli olet kiinnostunut paikasta, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen mikko.jarvenpaa@teosto.fi 9.3. mennessä.