Mitä esitysilmoituksessa ilmoitetaan?

Kun teet esitysilmoituksen ja kerrot, mitä ja kenen musiikkia olet keikoilla ja konserteissa esittänyt, Teosto pystyy maksamaan esityskorvaukset juuri niille musiikintekijöille ja -kustantajille, joiden musiikki konserteissa ja keikoilla on soinut.

Listaa esitysilmoitukseen kaikki esittämäsi kappaleet, sekä itse tekemäsi että muiden tekemät kappaleet.

Läheisen perhe- ja ystäväpiirin tilaisuuksista - kuten häistä, syntymäpäivä- tai valmistujaisjuhlista, ristiäisistä tai hautajaisista - esitysilmoituksia ei tarvitse tehdä. 

Esitysilmoituksessa kerrotaan:

  • esiintymispäivämäärä
  • esityspaikan ja tapahtuman järjestäjän nimet
  • esiintyjän nimi
  • esitetyt teokset ja kestot
  • teosten tekijät.

Tilaisuuden järjestäjän tiedot ja esityksen päivämäärä tarvitaan, jotta voimme yhdistää esitysilmoituksen tiedot tapahtuman järjestäjän hankkimaan tapahtumalupaan ja laskea musiikintekijälle ja -kustantajalle maksettavan korvauksen suuruuden. 

Tapahtuman järjestäjä?

Laitathan tapahtuman järjestäjäksi sen, joka esityksen on tilannut (ei ohjelmatoimistoa, eikä välttämättä keikkapaikkaa). Tarvittaessa voit tarkistaa ohjelmatoimistosta, kuka esityksen on tilannut.

Lisätietoa

Kysy lisätietoja esitysilmoituksista palveluneuvojiltamme numerosta 010 808 118* tai sähköpostitse omateosto@teosto.fi. Soittaminen 01080-palvelunumeroon maksaa kotimaan lankaliittymistä 8,28 snt/puhelu + 5,95 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 17,04 snt/min.