Ohjeita katusoittajille

Katusoittajien musiikinesitysluvat sisältyvät nyt kuntien musiikinkäyttösopimuksiin

Pienimuotoisen katusoiton musiikinesitysluvat on sisällytetty 1.1.2019 alkaen Teoston ja Suomen Kuntaliiton väliseen musiikin käyttöä koskevaan sopimukseen. Yksityishenkilöiden ei näin ollen tarvitse enää hankkia katusoittoon Teoston musiikinesityslupaa, eikä maksaa katusoitosta musiikin esityskorvauksia missään Suomen kunnassa. Mahdollisista muista katusoittoon tarvittavista luvista saa lisätietoja kunnilta.  Kunnille ei aiheudu muutoksesta lisäkustannuksia, sillä katusoitto on nimenomaan sisällytetty kuntien voimassa oleviin sopimuksiin.
 
Miten katusoittajat ilmoittavat esittämänsä musiikin Teostolle?
Myös katusoittajat voivat tehdä esitysilmoitukset eli ilmoittaa esittämänsä musiikin tiedot Teostolle verkkopalvelussa tai Keikkamobiili-apilla. Esitysilmoituksen tekemiseen tarvittavat verkkopalvelutunnukset saa Teoston tekijät ja kustantajat -asiakaspalvelusta. Lisätietoja tunnusten hakemisesta ja esitysilmoituksen tekemisestä löydät Esiintyjille-alasivulta
 
Esitysilmoituksen tekeminen katusoitosta: käytännön ohjeita 
Täytä esitysilmoituksen pakolliset kentät seuraavien ohjeiden mukaan
 
Päivämäärä: Pvm, jolloin esiinnyit
Tilaisuuden nimi: Katusoitto
Tilaisuuden tyyppi: Live-tapahtuma
Esityspaikan nimi: Soittopaikan katuosoite (esim. Aleksanterinkatu 20, Helsinki)   
Yhteyshenkilön tiedot: Oma nimesi ja yhteystietosi
Järjestäjän nimi: Valitse alasvetovalikosta sen kunnan tai kaupungin nimi, jonka alueella esiinnyit. Jos listassa on useita vaihtoehtoja, valitse se, jossa mainitaan tarkenne (Musiikki kunnan toiminnassa).
Arvio yleisömäärästä: Oma arviosi esiintymistäsi kuunnelleen yleisön määrästä.
Ohjelma: Lisää settilista tai esittämäsi teokset
Lähetä esitysilmoitus