TOP 20 –kurssin puhujia keväällä 2019

 

EVA LOUHIVUORI
Eva Louhivuori on laulaja, lauluntekijä ja muusikko, joka bändinsä Eva & Manun kanssa on ollut EMMA-ehdokkaana. Hän kirjoittaa paljon mainosmusiikkia, mutta on viime vuosina tehnyt aktiivisesti co-writejä Japanin ja Korean markkinoilla ja ollut mm. mukana kirjoittamassa korealaisen Gugudan-tyttöbändin hittiä Chococo.

JANNE HYÖTY
Janne Hyöty is a songwriter, music producer and musician. In 2015 and 2016 he was honored with the Finnish Music Publishers Association’s Music Export Price for his great international success. Janne has written big hits for Japanese boybands (ARASHI, KAT-TUN, Sexy Zone, SHINee, Hey Say JUMP! and Unione, for instance) with over 30 number one releases in Japan. In addition, Janne has had releases in South Korea, China and Taiwan. But also in Europe. 

Janne is also a founding member and co-owner of the publishing company Sugar House Publishing, established in 2004.

JENNI KIVIKOSKI
Jenni Kivikoski on Sony Music Finlandin tuorein vahvistus A&R tiimiin. Takana noin seitsemän vuotta töitä levy-yhtiöissä ja paljon kokemusta digitaalisen markkinoinnin parista. A&R Managerina Jenni vastaa osaltaan mm. uusista artistikiinnityksistä ja artistiensa urasuunnittelusta. Rosterista löytyy artisteja kuten Arttu Lindeman ja View. 

MIIKA “SÄRRE” SÄRMÄKARI 
Miika on toiminut noin 20 vuotta hiphop-artistina Suomessa ja kirjoittanut biisejä omien tuotantojensa lisäksi artisteille kuten Mikael Gabriel, Musta Barbaari, Karri Koira, Prinssi Jusuf. Tänä päivänä hän pyörittää omaa Rutilus -levymerkkiä ja kustannusyhtiötä. Miika on toiminut myös Basso median päätoimittajana, työskennellyt mainostoimisto Sherpassa sekä Music Finlandilla projektipäällikkönä. Omassa työssään hän pyrkii hyödyntämään oppimiaan näkökulmia eri positioista biisien teon ja kirjoittamisen ympäriltä. 

SAARA TÖRMÄ
Saara Törmä on sanoittaja-biisintekijä, joka on tehnyt menestyskappaleita mm. Antti Tuiskulle, Lauri Tähkälle, Johanna Kurkelalle, Jannalle, Kaija Koolle ja Jari Sillanpäälle. Biisinteon lisäksi Saara opettaa sanoittamista Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja on Suomen Musiikintekijät ry:n hallituksen jäsen.

TIINA VAINIKAINEN
Tiina Vainikainen on säveltäjä ja sanoittaja monien tunnettujen kotimaisten kappaleiden takaa. Makuuhuonestudiostaan ponnistanut lauluntekijä sai ensimmäisen julkaisunsa, Sireenit (Evelina), keväällä 2016 ja tänä päivänä hänen biisejään on streamattu kotimaassa jo yli 100 miljoonaa kertaa. Kahden vuoden aikana useita listaykkösiä kirjoittanut lauluntekijä on tehnyt biisejä mm. Evelinalle, Laura Närhelle, Mikael Gabrielille, Samuli Edelmannille ja monelle muulle.

JUREK
Jurek on säveltäjä, sanoittaja ja tuottaja. Hänen suuri läpimurtonsa tapahtui Antti Tuiskun uran mullistaneen En kommentoi -levyn myötä. Jurekin kirjoittamia ja tuottamia biisejä ovat myös esittäneet mm. Sanni, Jenni Vartiainen, Elastinen Juha Tapio, Janna ja Mikael Gabriel. Jurek on palkittu mm. Vuoden tuottajana Emma-Gaalassa 2018 sekä kotimaisena Vuoden kevyen musiikin tekijänä vuosina 2016 ja 2018. Viime aikoina Jurek on keskittynyt tiiviisti myös ulkomaisiin projekteihin Tukholmassa ja Los Angelesissa. Tähän mennessä hänen biisejään ovat julkaisseet mm. Matoma (Atlantic Records) sekä Phoebe Ryan (Columbia Records).

TOM FRISK
Musiikin kustantaja ja A&R vuodesta 1995. Frisk on intohimoinen hyvien biisien metsästäjä ja työskentelee nykyisin Kaiku Songsilla. Biisintekijöiden ja artistien valmentaja. Suomen Musiikkikustantajien, MESin ja Music Finlandin hallitusten jäsen.

LASSE KURKI
Lasse Kurki on Warner Music Finlandin Senior A&R, joka työskentelee mm. JVG:n, Ellinooran, Pete Parkkosen ja Waltteri Torikan kanssa. Hän on myös aktiivinen säveltäjä ja on kirjoittanut lauluja monille kotimaamme ykkösartisteille. 

JONAS OLSSON
Jonas Olsson on tuottaja ja laulunkirjoittaja, joka on työskennellyt musiikin parissa vuodesta 2005. Hänen kädenjälkeään on kuultu monen suomalaisen ja kansainvälisen artistin äänitteillä. Esim. Robin (vuoden myydyin suomalainen levy 2014), Arttu Wiskari, Roope Salminen & Koirat, Kasmir, Nikke Ankara, Janna, Samae Koskinen, Maude (FRA), Radical Something (US).

TOP 20 – FUTURE HITMAKERS -KURSSI 

Top 20 – Future Hitmakers on intensiivikurssi nuorille, lupaaville musiikintekijöille. Kurssin tavoitteena on auttaa tekijöitä etenemään urallaan ja verkostoitumaan muiden bii­sintekijöiden ja musiikkialan ammattilaisten kanssa – sekä inspiroida luomaan uutta musiikkia. 

Vuoden 2019 kurssin hakuaika on 15.10.-18.11.2018.

Lue lisää ja ilmoittaudu!