Avoin tehtävä: Viestinnän suunnittelija

Viestinnän suunnittelijamme jäädessä vuoden mittaiselle opintovapaalle haemme nyt viestintätiimiimme määräaikaista  

VIESTINNÄN SUUNNITTELIJAA

Osana viestinnän ja markkinoinnin tiimiä olet mukana vaikuttamassa Teoston maineeseen sekä siihen, millaisia mielikuvia meihin ja toimintaamme liitetään.

Tehtävässäsi keskityt viestinnän suunnitteluun ja vuorovaikutukseen sidosryhmiemme kanssa erityisesti sosiaalisen median kanavissamme. Seuraat tiiviisti Teoston maineen ja mielikuvien kehitystä mediassa ja somessa sekä teet analyyseja ja annat suosituksia tulevista toimenpiteistä yhteistyössä ulkoisten kumppaneidemme kanssa.

Lisäksi toimit Sharepoint-pohjaisen intramme pääkäyttäjänä ja autat sekä sparraat työkavereitasi sisäisen viestinnän kysymyksissä. 

Tehtäviisi sisältyy myös tiettyjen julkaisujemme sisällöntuotanto ja tekemisen koordinointi sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa. Lisäksi pääset ideoimaan ja osallistumaan myös muihin tiimimme monipuolisiin tehtäviin oman innostuksesi ja mahdollisuuksiesi mukaan.

Tukena työssäsi on ammattitaitoinen, kokenut ja mutkaton viestinnän ja markkinoinnin tiimi. Sisäistä viestintää pääset tekemään myös HR-ammattilaistemme kanssa. Raportoit työssäsi viestintäjohtajalle.

Odotamme sinulta

  • Näkemystä ja osaamista kohderyhmiä kiinnostavan viestinnän ja monipuolisten sisältöjen tekemisestä erityisesti sosiaalisen median kanaviin.
  • Kokemusta O365-työkaluista ja Sharepointista
  • Valmiutta ja intoa keskustella monipuolisten sidosryhmiemme kanssa, myös silloin, kun emme ole asioista samaa mieltä
  • Valmiutta paneutua ajoittain hankaliinkin asiakokonaisuuksiin ja tehdä niistä selkeää ja ymmärrettävää viestintää
  • Kykyä kirjoittaa selkeästi ja innostavasti suomeksi ja englanniksi. Visuaalinen silmä ja valokuvaustaito ovat plussaa!
  • Halua ja kykyä tehdä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa

Toivomme lisäksi, että suhtaudut uusiin asioihin ja ihmisiin ennakkoluulottoman avoimesti ja työotteesi on tehokas ja aikaansaava.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden etenkin uransa alkutaipaleella olevalle viestinnän ammattilaiselle.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän lisäksi huippukivat tiimikaverit, hyvät henkilöstöedut ja modernit työtilat Helsingin ytimessä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Jenni Pekkinen, puh. 050 582 4323 17.8. kello 14-15 ja 20.8. klo 14-16. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera sekä CV:si osoitteeseen inka.huttunen@teosto.fi heti, kuitenkin viimeistään 31.8.2018. Aloitamme haastattelut heti ja rekrytoimme sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

*********************************************

Me Teostossa teemme aktiivisesti töitä sen eteen, että Suomessa on hyvät edellytykset tehdä musiikkia ammattimaisesti ja että musiikkia soitetaan nyt ja tulevaisuudessa. Keräämme musiikinkäytön korvaukset ja tilitämme ne edelleen tekijöille ja kustantajille. Pidämme siis huolen siitä, että jokainen meistä voi nauttia musiikista helposti ja laillisesti ja halutessaan hyödyntää sitä oman liiketoimintansa edistämisessä. Näin olemme tehneet jo 90 vuotta. Rakkaudesta musiikkiin.

Teosto edustaa 33 000:ta kotimaista ja noin kolmea miljoonaa ulkomaista säveltäjää, sanoittajaa, sovittajaa ja musiikin kustantajaa. Teosto keräsi vuonna 2017 musiikintekijöille ja -kustantajille musiikinkäyttökorvauksia 59,8 miljoonaa euroa.