Teostory lopettaa ilmestymisen painettuna, mutta sisällöt siirtyvät verkkoon

Teoston asiakaslehden Teostoryn viimeinen painettu numero ilmestyi huhtikuun 2014 lopulla. Lehti ehti ilmestyä lähes 40 vuoden ajan.

Teostory perustettiin vuonna 1975 ja ensimmäisessä pääkirjoituksessa julki lausutun tehtävän mukaisesti lehden tarkoituksena oli olla tekijän asialla. Tiedottaminen ja keskustelu luovan työn asemasta määriteltiin lehden keskeiseksi aiheeksi.

Lehden ensimmäinen päätoimittaja oli Teoston silloinen toimitusjohtaja Pekka Kallio, ja lehden nimen keksi silloiseen johtokuntaan kuulunut Kari Tuomisaari.

Viimeisessä painetussa Teostoryssa luomme katsauksen menneeseen ja kurkotamme myös tulevaisuuteen. Lehteä voit selata kokonaisuudessaan e-julkaisuna, minkä lisäksi yksittäisiä artikkeleita on luettavissa verkkosivuiltamme.

Tervetuloa lukemaan juttuja verkosta!

Vaikka Teostory ei ilmesty enää tämän numeron jälkeen painetussa muodossa, musiikintekijöiden, tekijänoikeuden ja musiikin monimuotoisuuden asialla olemme myös sähköisessä sisällön tuotannossamme. Myös Teostory-nimi jatkaa elämäänsä verkkosivuillamme. Verkkosivujen Teostory-osiossa julkaisemme entiseen tapaan juttuja, joiden toivomme kiinnostavan ja hyödyttävän musiikintekijöitä, musiikkia käyttäviä asiakkaitamme ja muuta lukijakuntaa. Teostoryyn pääset etusivun alareunan Teostory-painikkeesta.

Juttuja tai linkkejä juttuihin julkaisemme tulevaisuudessa myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Linkedinissä.

Tervetuloa seuraamaan juttujamme verkkoon!