Avoin työpaikka: Prosessien kehittäjä

Teoston tehtävänä on myydä musiikinkäyttölupia, kerätä korvauksia musiikin käytöstä ja tilittää ne edelleen niille musiikintekijöille ja -kustantajille, joiden musiikkia on soitettu. Tehtävämme toteuttamiseksi tarvitsemme luotettavat ja toimivat taustajärjestelmät ja -prosessit toimintamme tueksi. Turvataksemme toimintamme tehokkuuden myös jatkossa, vahvistamme nyt organisaatiomme prosessiosaamista. 

Haemme Teoston kehitysyksikköön
PROSESSIEN KEHITTÄMISASIANTUNTIJAA
kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään.

Asiantuntijaroolissasi olet keskeisesti mukana uudistamassa ja digitalisoimassa Teoston toimintaa. Osallistut toteutusprojekteihin, innovointiin ja tuotekehitykseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Teoston esimiesten ja henkilöstön kanssa ja vastaat siitä, että prosessimme ja toimintamallimme kehittyvät Teoston tavoitteiden mukaisesti.

Olet jo työelämässä kannuksensa ansainnut prosessiammattilainen, tai vaihtoehtoisesti lähiaikoina valmistumassa oleva opiskelija tehtävään soveltuvalta alalta. Keskeistä on kykysi yhdistää sinulla oleva teoreettinen tietämys käytännön tekemiseen.

Erinomaiset valmiudet tehtävään tarjoavat:
• tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemus. Akateeminen loppututkinto on etu.
• lean-metodologian periaatteiden ja käytännön työtapojen osaaminen erityisesti palvelusektorilta.
• kokemus prosessien kehittämisestä ja projektipäällikön tehtävistä
• kokemus sähköisten asiointikanavien ja -palveluiden kehittämisestä
• kokemus ja osaaminen ketteristä kehitysmenetelmistä on etu

Työssäsi tarvitset myös:
• halua ja kyky toimia erilaisissa tilanteissa niin organisaation sisällä kuin asiakkaidenkin kanssa
• analyyttista ja konsultatiivista lähestymistapaa
• sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (suullinen ja kirjallinen)

Toivomme, että olet persoonana energinen, sinulla on kyky saada asioita tapahtumaan ja kykenet motivoimaan myös muut työskentelemään kanssasi. Työssäsi pääset hyödyntämään omatoimista työskentelyotettasi ja erinomaista ongelmanratkaisukykyäsi. Kykenet kommunikoimaan hyvin erilaisten asiantuntijoiden kanssa ja osaat ilmaista itseäsi myös kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä ympäristössä, osaavien asiantuntijoiden seurassa, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä modernit työtilat Helsingin keskustassa Kampin Huipussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen mikaela.oberg-mattila@innovate.fi viimeistään 16.11.2014.

Lisätietoja: kehitysjohtaja Roope Pajasmaa (p. 050 365 8351) tiistaina 4.11.2014 kello 9.00–10.30 ja keskiviikkona 12.11.2014 kello 9.00–11.00.

Teosto on aatteellinen ja voittoa tavoittelematon järjestö. Me Teostossa teemme aktiivisesti töitä sen eteen, että Suomessa on hyvät edellytykset toimia ammattimaisena musiikintekijänä. Keräämme musiikinkäytön korvaukset ja tilitämme ne edelleen tekijöille ja kustantajille. Pidämme siis huolen siitä, että jokainen meistä voi nauttia musiikista helposti ja laillisesti ja halutessaan hyödyntää sitä oman liiketoimintansa edistämisessä. Edistämällä musiikintekijän hyvinvointia olemme mukana edistämässä koko luovan alan ja suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointia ja taloudellista kasvua. Näin olemme tehneet jo vuodesta 1928. Rakkaudesta musiikkiin.