Matti Pajarinen aloittanut aluevastaavana

Kuka olet ja mitä tulit Teostolle tekemään?

Olen Pajarisen Matti Oulusta ja aloitin Teostolla elokuun alussa tapahtumaliiketoiminnan aluevastaavana. Alueena minulla on Lappi, Pohjois- ja Keski-Suomi.

Missä ja minkä asioiden parissa olet työskennellyt aikaisemmin?
 

Työhistoriani on rakennusalalta, jossa olen 15 vuoden ajan toiminut myynti-, markkinointi,- ja esimiestehtävissä. Myös asiakassuhteiden ylläpito ja uusien hankkiminen on ollut aina toimenkuvassa mukana ja luulen että tässä Teoston aluevastaavan tehtävässä tästä kokemuksesta on etua. Edellinen työnantajani oli Pukkila Oy Ab, jossa hoidin aluepäällikön tehtäviä.

Mikä sai sinut kiinnostumaan avoinna olevasta paikasta ja Teostosta työpaikkana?
 

Näin sattumalta ilmoituksen avoimesta työpaikasta ja kiinnostukseni heräsi heti. Teosto oli nimenä ja yhdistyksenä entuudestaan tuttu ja aluevastaavan toimenkuva natsasi omaan työhistoriaan mukavasti. Lisäksi työskentely kulttuuri-/musiikkialalla on ollut ajatuksissa aiemminkin, joten innostuin tästä avoimesta paikasta todella paljon.

Miltä ensimmäiset päivät Teostossa ovat tuntuneet ja mitä erityisesti odotat uudelta työltäsi ja työkavereiltasi?
 

Ensimmäiset päivät ovat vastanneet odotuksiani hyvin pitkälti. Paljon on toki tullut uusia asioita ja toimintamalleja, mutta näitä tekemällä nämä uudet asiatkin tulevat tutuiksi ja tulevat rutiininomaisiksi, jota työssäni tarvitaan. Odotan myös innolla tapaamisia eri järjestäjätahojen ja henkilöiden kanssa.

Työkaverit ovat ottaneet minut erittäin hyvin vastaan ja olenkin jo saanut hyvin perehdytystä monessakin eri asiassa. Teostossa ja sen työntekijöissä huokuu hyvä ja rento fiilis, mutta samalla rautainen ammattitaito sekä asiantuntevuus.

Mitä teet vapaa-ajallasi? Onko sinulla jotain harrastuksia?

Musiikki eri muodoissa on kuulunut elämääni aina. Olen soittanut eri bändeissä yli kahdenkymmenen vuoden aikana. Pääinstrumenttinani on rummut, mutta olen kiinnostunut yleensäkin eri soittimista ja niiden tuottamista äänistä ja sävelistä. Lisäksi pyrin käymään mahdollisimman paljon mielenkiintoisilla keikoilla ja festareilla. Musiikkimakuni on erittäin laaja, mutta ehkä eniten sydämeni sykkii raskaammalle musiikille.

Muihin harrastuksiini kuuluu kuntoa ylläpitävä urheilu, kotiaskareet ja puuhastelu kahden tyttäreni kanssa, matkailu sekä leffat ja sarjat.