Tapahtumajärjestäjille virheellisiä viestejä arviolaskuennusteesta


Olemme lähettäneet eilen ja tänään tapahtumia järjestäville asiakkaillemme sähköpostilla ja postitse viestejä, joissa pyydämme heitä ilmoittamaan tapahtumien musiikinkäytön puuttuvia laskutustietoja verkkopalvelussamme.

Valitettavasti osassa viesteistä on virhe: viestissä ilmoitettu ennuste arviolaskusta, jonka asiakas saa ellei ilmoita puuttuvia tietoja määräpäivään mennessä, on aivan liian suuri.

Tapahtumien musiikinkäyttöä koskevien arviolaskujen summa muodostuu arvioidusta pääsylipun hinnasta ja oletuksesta, että kussakin tapahtumassa on ollu yleisöä tapahtumapaikkaan maksimissaan mahtuva henkilömäärä. Joidenkin tapahtumapaikkojen (esityspaikat) maksimihenkilömäärä on ollut järjestelmässämme virheellisesti moninkertainen todelliseen maksimihenkilömäärään verrattuna, mikä on aiheuttanut virheen joidenkin tapahtumien musiikinkäyttöä koskevan arviolaskun ennusteeseen.

Tietoja tapahtumapaikkojen maksimihenkilömääristä tarkistetaan ja korjataan parhaillaan eikä virhe lähetetyssä muistutusviestissä johda virheellisiin laskuihin. Jos olet saanut selkeästi virheellisen ennakkoviestin, riittää kun käyt ilmoittamassa ja vahvistamassa järjestämäsi tapahtuman toteutuneet tiedot verkkopalvelussa. Toteutuneisiin lipputuloihin ja yleisömääriin perustuvan laskun saat jatkossakin aina, kun ilmoitat tiedot ajoissa verkkopalvelussamme.

Pahoittelemme virhettämme ja sen mahdollisesti aiheuttamaa huolta ja mielipahaa.