Tapahtumatietojen ilmoittaminen ja verkkopalvelun käyttäjätunnukset

Ravintolat ja tanssipaikat ilmoittavat Teostolle tietoja ELMU- ja MEKA-lupatuotteilla järjestämistään tapahtumista tapahtumakohtaisesti kuukausittain. HUOM! Ilmoitukset on tehtävä myös niiltä kuukausilta, jolloin ei ole ollut tapahtumia klikkaamalla verkkopalvelussa Ei tapahtumia tässä kuussa -nappia. Tiedot ilmoitetaan Teoston verkkopalvelussa.

Kuukausittain tietoja ilmoittavat ELMU- ja MEKA-lupien haltijat voivat hakea käyttäjätunnukset verkkopalveluun Ota yhteyttä -sivulta löytyvällä Yhteydenottopyyntö- lomakkeella. Valitse lomakkeesta kohta Tarvitsen uudet verkkopalvelutunnukset kadonneiden/unohtuneiden tilalle.

Säästä rahaa ilmoittamalla tiedot ajoissa
Ilmoittamalla tapahtumien tiedot kuukausittain saa täsmälliset, ilmoituksiisi perustuvat laskut. Lisäksi saa 3 %:n tuotekohtaisen vuosialennuksen, kun ilmoittaa kaikkien kuukausien tapahtumatiedot ajoissa. Jos tapahtumatietoja ei ilmoiteta aina seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä, tapahtumat laskutetaan arviolaskulla, johon lisätään laiminlyöntimaksu tapahtumatietojen ilmoittamatta jättämisestä.

Usein kysyttyä
Olemme koonneet vastauksia ELMU- ja MEKA-luvista useimmin esitettyihin kysymyksiin.

"Voit oikaista arviolaskun ilmoittamalla ja vahvistamalla tapahtumatiedot vielä arviolaskun saatuasikin."