Teemu Kallio aloittanut asiakaspalvelun claim-handling -asiantuntijana

Kuka olet ja mitä tulit Teostolle tekemään?

Olen Teemu Kallio ja olen aloittanut asiakaspalvelun claim-handling -asiantuntijana. Hoidan työssäni asiakkaiden reklamaatioita esimerkiksi tilityksiin liittyen.

Missä ja minkä asioiden parissa olet työskennellyt aikaisemmin?

Tulin Teostolle Enersenseltä. Toimin siellä myynnin sekä firman sisäisten prosessien kehittäjänä. Ehkä isoimpana työtehtävänäni oli Salesforcen kehittäminen ja muokkaaminen firman tarpeiden mukaiseksi. Toimin myös sen pääkäyttäjänä ja kouluttajana firman sisällä. Olen myös toiminut paljon erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, joten kokemusta löytyy myös siitä.

Olen alun perin Espoosta, mutta nykyisin asustelen Sörnäisissä. Välissä kävin opiskelemassa itseni kauppatieteiden maisteriksi Joensuussa.

Mikä sai sinut kiinnostumaan avoinna olevasta paikasta ja Teostosta työpaikkana?

Musiikkialalla ja musiikin parissa työskentely on ollut tavoitteenani jo pitkään. Kauppatieteiden lomassa kävin myös musiikkiaiheisia kursseja. Joensuussa kävin Suomen punk-historiaa käsittelevän kurssin ja Hong Kongissa vaihdossa ollessani kävin kurssin nimeltä Jazz, blues and Broadway, jossa käytiin läpi näiden musiikkityylien syntyä ja kehitystä. Mielenkiintoni Teostoa kohtaan kasvoi, kun käsittelin gradussani tekijänoikeuksia. Kun huomasin ilmoituksen tästä paikasta, kiirehdin laittamaan hakemuksen mahdollisimman nopeasti.

Tässä työssä uskon saavani todella kattavan kuvan Teoston toiminnasta sekä musiikkialasta ylipäätään. Olen todella innoissani, kun pääsen laittamaan opintojani käytäntöön sekä työskentelemään intohimoni parissa.

Miltä ensimmäiset päivät Teostossa ovat tuntuneet ja mitä erityisesti odotat uudelta työltäsi ja työkavereiltasi?

Hommat ovat lähteneet hyvin käyntiin. Perehdytysten ja tapaamisten kautta olen huomannut, että Teostolla on todella asiantuntevaa sekä avuliasta porukkaa. Olen oppinut jo tässä muutaman päivän aikana todella paljon mielenkiintoisia asioita, ja paljon on vielä opittavaa.

Mitä teet vapaa-ajallasi? Onko sinulla jotain harrastuksia?

Vapaa-ajalla tykkään kuunnella musiikkia, käydä salilla ja pelaamassa squashia. Ja jos oikein innostun, niin aikaa kuluu myös kokkaamisen parissa. Kesääni taas kuuluvat festarit ja mökkeily. Matkustelen myös aina, kun se on mahdollista. Totuuden nimissä pitää kuitenkin sanoa, että Netflix ja HBO ovat myös todella kovassa käytössä vapaa-ajalla.

LUE LISÄÄ

Teosto työpaikkana

"Mielenkiintoni Teostoa kohtaan kasvoi, kun käsittelin gradussani tekijänoikeuksia. "