Teoston jäsen - Hae residenssi Villa Vikaniin

Raaseporissa sijaitseva Villa Vikan tarjoaa työskentelytiloja Teoston sekä kolmen muun musiikkijärjestön jäsenille. Järven ympäröimällä niemellä sijaitsee komea päärakennus ja rannan tuntumassa kaksi hirsimökkiä.

Teoston jäsenet voivat hakea Villa Vikania vuokrattavaksi kahdesti vuodessa. Villa Vikan ja hirsimökit soveltuvat musiikkityöhön. 

Villa Vikanin viikkojen 27–52 haku on käynnissä ja päättyy maanantaina 26.3. klo 10:00. Jos tarvitset lisätietoja, kysy toimisto@musiikintekijat.fi

Vikanin päärakennus ja kaksi hirsihuvilaa sijaitsevat järven ympäröimällä niemellä. Kutakin huvilaa voi vuokrata erikseen, mutta isompi joukko voi vuokrata myös useamman rakennuksen kerrallaan tarpeen mukaan. Päärakennus on kooltaan noin 200 m2 ja sinne mahtuu majoittumaan 8 henkeä. Hirsihuvilat ovat kooltaan noin 55 m2 ja niissä voi majoittua 4 henkeä. Kaikissa rakennuksissa on sauna. 

Teostolla on tällä hetkellä noin 760 jäsentä, jotka tekevät päätökset Teoston toiminnasta. Jäsenet kokoontuvat kahdesti vuodessa päättämään Teoston toiminnan linjauksista. Jäsenistö valitsee myös Teoston hallituksen.

Lue lisää

Villa Vikan

Teoston jäsenyys

Kuva: Kimmo Tähtinen, Pintoresco

"Vuonna 1897 rakennetun huvilan alkuperäinen omistaja oli tunnettu musiikkimies Martin Wegelius. "