TOP 20 – Future Hitmakers -kurssin puhujia keväällä 2020

Jurek Reunamäki

JUREK
Jurek on säveltäjä, sanoittaja ja tuottaja. Hänen suuri läpimurtonsa tapahtui Antti Tuiskun uran mullistaneen En kommentoi -levyn myötä. Jurekin kirjoittamia ja tuottamia biisejä ovat myös esittäneet mm. Sanni, Jenni Vartiainen, Elastinen Juha Tapio, Janna ja Mikael Gabriel. Jurek on palkittu mm. Vuoden tuottajana Emma-Gaalassa 2018 sekä kotimaisena Vuoden kevyen musiikin tekijänä vuosina 2016 ja 2018. Viime aikoina Jurek on keskittynyt tiiviisti myös ulkomaisiin projekteihin Tukholmassa ja Los Angelesissa. Tähän mennessä hänen biisejään ovat julkaisseet mm. Matoma (Atlantic Records) sekä Phoebe Ryan (Columbia Records).

TIINA VAINIKAINEN
Tiina Vainikainen on säveltäjä/sanoittaja jonka kynästä on viime vuosina syntynyt hittejä mm. Evelinalle, Kaija Koolle, Juha Tapiolle, Laura Närhelle, Elastiselle sekä monelle muulle kotimaiselle eturivin artistille. Kotimaassa kirjoittamisen lisäksi Tiina tekee kovaa vauhtia kansainvälistä uraansa ja hänen viimeisimpiä julkaisujaan ovat amerikkalaisen huipputuottaja KSHMR:n single ”Do Bad Well”, DJ duo Sick Individualsin ”Guilty” sekä Isac Elliotin viimeisimmät singlet ”Waiting Game” ja ”Somebody Else”.

Axel Ehnström. Kuva: Henkka Niemistö.

AXEL EHNSTRÖM
Axel Ehnström on säveltäjä, sanoittaja ja tuottaja ja hänen tekemiä kappaleita ovat mm. Muistuta mua (Pyhimys), Yhen elämän juttu (Abreu) sekä Riippumatto (Mikael Gabriel). Vuonna 2016 ja 2017 hänellä oli kaikista Suomalaisista lauluntekijöistä eniten kansainvälisiä julkaisuja. Ehnström on myös kirjoittanut Alle Farbenin “Bad Ideas” -nimisen kappaleen, joka myi platinaa Saksassa ja oli siellä neljä viikkoa radiolistan ykkösenä.

Axel Ehnström soittaa ja laulaa myös Pilven Piirtäjät -nimisessä yhtyeessä yhdessä Kaisa Korhosen kanssa.

Eva Louhivuori. Kuva: Nadi Hammouda

EVA LOUHIVUORI
Eva Louhivuori on uuden sukupolven monipuolinen kirjoittaja, muusikko sekä artisti ja parhaiten tunnettu indie/pop yhtyeestään Eva + Manu (“Feet in the Water”, “There is Nobody Like You”, “Cinnamon Hearts”).  Hän myös kirjoittaa muille suomalaisille artisteille (Pete Parkkonen, Jannika B) sekä säveltää, sovittaa ja esittää musiikkia mainoksiin ja tv-sarjoihin (mm. “Manifiesto” YLEn menestyssarjasta Invisible Heroes).. Eva on viime vuosina keskittynyt aktiivisesti aasialaiseen popmusiikkiin. Viimeisimpiä julkaisuja ovat mm. korealaisen Gugudanin hittisinkku “Chococo”, kiinalaisen poikabändi Nex7:nin esittämä tunnuskappale “Legends” Renny Harlinin elokuvasta “Legend of the Ancient Sword” sekä japanilaisen tuottajaduo AmPm:n “More Than A Feeling”

Eva tullaan lisäksi näkemään SuomiLOVEn kuudennella kaudella uutena solistina. 

KYÖSTI SALOKORPI
Kyösti Salokorpi on toiminut säveltäjänä, sanoittajana ja tuottajana yli kymmenen vuotta. Hänen kirjoittamiaan hittejä ovat mm. Elastisen ”Supervoimii”, Teflon Brothersin ”Maradona” ja ”Pämppää”, Raappanan ”Chilii”, Mikael Gabrielin ”Timanttei” ja ”Naapurit kuulee” sekä Annika Eklundin ”Shanghain valot”. Kappaleita ja tuotantoja on julkaistu myös useissa Aasian ja Euroopan maissa.

Kyösti on myös soittanut monissa yhtyeissä kuten Scandinavian Music Groupissa ja Atletico Kumpulassa. Tällä hetkellä he julkaisevat yhdessä Jaakko Salovaaran kanssa musiikkia nimellä Bang For The Buck.

SEMIRA KETROUSSI (Junior A&R Manager, Elements Music)
Semira työskentelee Elements Musicin Junior A&R Managerina. Musiikkikustantamo ja tuotantoyhtiö Elements Music on perustettu vuonna 2005. Vuodesta 2012 alkaen Elementsin toiminta on painottunut kustannustoimintaan. Siitä lähtien yhtiö on keskittynyt panostamaan asiakkaidensa uriin. Elementsin kirjoittajat ja tuottajat ovat tehneet lukuisia biisejä kotimaisille ja ulkomaisille artisteille.

Semira työskentelee läheisesti Elementsin biisintekijöiden ja tuottajien kanssa kehittäen heidän kykyjään ja tarjoten työmahdollisuuksia niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän etsii myös uusia kykyjä, joiden kanssa tehdä yhteistyötä.

SIMO PIRHONEN (Head of A&R, M-Eazy Music)

M-Eazy Music on Emma-palkitun tuottaja Henri ”MGI” Lanzin vuonna 2007 perustama monipuolinen musiikin tuotantoyhtiön, levy- ja kustannusyhtiön sekä ohjelmatoimiston muodostama kokonaisuus. M-Eazy Musicin talliin kuuluu Suomen suosituimpia artisteja Nikke Ankarasta Evelinaan aina tubettajiin, kuten Jaakko Parkkaliin. Yhteistyötä tehdään myös kansainvälisillä musiikkikentillä maailman suurimpien artistien kanssa. Simo Pirhonen työskentelee creativena 2016 perustetussa musiikkikustantamossa tuottajien ja biisinkirjoittajien urien edistämisen parissa. Publishing- eli kustannuspuolella Pirhonen vie tekijöiden kappaleita eteenpäin sekä Suomessa että ulkomailla, buukkaa sessioita, huolehtii bisnespuolesta eli ns. biisispliteistä.

 

SAARA KONTTINEN (Publishing Manager, HMC Publishing)
Saara Konttinen toimii musiikkikustantajana HMC Publishingilla, joka on Warner Music Finlandin omistuksessa oleva musiikkikustantamo. Sen biisintekijät ovat tehneet hittejä mm. Kaija Koolle, Antti Tuiskulle, JVG:lle, Lauri Tähkälle, Vesalalle, Juha Tapiolle, Anna Puulle, ABREUlle, Evelinalle, Mikael Gabrielille, Isac Elliotille ja Vilma Alinalle. HMC:n rosteriin kuuluu myös paljon tekijäartisteja kuten Ellinoora, Kalle Lindroth, Elias Kaskinen, Laura Närhi, Benjamin, Pete Parkkonen, Ilta, eetu, Elias Gould ja Sini Yasemin. Saara toimii myös Suomen Musiikkikustantajat ry:n hallituksen varapuheenjohtajana sekä Teoston hallituksen jäsenenä.

TOP 20 – FUTURE HITMAKERS -KURSSI 

Top 20 – Future Hitmakers on intensiivikurssi nuorille, lupaaville musiikintekijöille. Kurssin tavoitteena on auttaa tekijöitä etenemään urallaan ja verkostoitumaan muiden bii­sintekijöiden ja musiikkialan ammattilaisten kanssa – sekä inspiroida luomaan uutta musiikkia. 

Vuoden 2020 kurssin hakuaika on 14.10.-17.11.2019.

Hae kurssille

Lue lisää!