Siirry sisältöön

Asiakassopimuksella valtuutat meidät lähtökohtaisesti hallinnoimaan kaikkia teoksiasi maailmanlaajuisesti, jolloin me sovimme ja neuvottelemme musiikkisi käyttöluvista ja korvauksista kattavasti. Sinun ei tarvitse itse huolehtia siitä, onko musiikkiasi hyödyntävä toimija hankkinut luvan musiikin esittämiseen, koska hoidamme asian puolestasi asiakassopimuksen puitteissa. 

Halutessasi sinulla on asiakassopimuksemme ehdoin mahdollisuus irrottaa oikeusluokkia tai maantieteellisiä alueita Teoston hallinnoinnista. Kun ilmoitat meille itsehallinnoinnista, neuvottelet tällöin itse teoksesi käytön ehdoista ja korvauksista. 

Vaikka asiakassopimuksemme on todella kattava, sen ulkopuolella ovat tietyt käyttöyhteydet, joita ovat pelimusiikki ja ns. suuret oikeudet (esim. ooppera, musikaali) sekä mainoskäyttö. 

Asikassopimuksemme ei myöskään ulotu ns. graafisiin oikeuksiin. Eli jos nuottejasi tai sanoituksiasi painetaan tai esitetään visuaalisesti, oikeuksien lisensointi kuuluu sinulle itsellesi tai vaihtoehtoisesti musiikkisi kustantajalle. 

Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!