Skip to content

Kakor

Webbplatsen Teosto.fi använder kakor (cookies). Kakorna är små textfiler som sparas på din dator och som sparar information om ditt besök på webbplatsen teosto.fi. Med hjälp av kakorna förbättrar Teosto användbarheten på sin webbplats samt erbjuder riktad och aktuell information om Teostos tjänster.

Teosto lämnar inte ut uppgifterna som samlats med hjälp av kakorna till tredje parter. Om Teosto använder underleverantörer i behandlingen av uppgifterna, kommer underleverantörerna att använda uppgifterna endast för ändamålen som nämns här och fastställs av Teosto.

Användningen av kakorna sparar inga sådana uppgifter varifrån användaren kunde identifieras. Kakan påverkar inte datasäkerheten och den kan inte sprida virus eller skadeprogram.

Om du inte vill att kakorna sparas på din dator, kan du förbjuda deras användning. Du kan förbjuda användningen av kakorna genom dina webbläsarinställningar. Borttagandet av kakorna hindrar dig inte från att använda webbplatsen teosto.fi. Kakorna måste dock vara på när du loggar in på Teostos elektroniska kundtjänst. Kakorna kan tas i bruk på nytt när som helst. Om du inte tar bort kakorna, har du godkänt användningen.

Vänligen ge respons!

Den respons som vi får från användarna är viktig när vi utvecklar våra webbtjänster. Berätta om din erfarenhet av vår tjänst!

KAKOR PÅ TEOSTOS WEBBPLATS

Kakorna är små textfiler som sparas på din dator eller annan enhet och som sparar information om ditt besök på webbplatsen. Med hjälp av kakorna förbättrar Teosto användbarheten av sina tjänster.

Uppgifter som samlats in genom kakor kopplas som utgångspunkt inte ihop med en identifierbar persons personuppgifter, men vissa uppgifter som samlats in genom kakor kan indirekt kopplas till en identifierbar persons personuppgifter.

Läs mer i vår dataskyddsbeskrivning och vår beskrivning över kakor (på finska).

KATEGORIER AV KAKOR
Nödvändiga kakor

Dessa kakor är nödvändiga för att säkerställa tillgängligheten av vår webbplats. De laddar t.ex. en del av vår webbplats funktioner på förhand för att försnabba laddningen av webbplatsen. Nödvändiga kakor används även för att fastställa och komma ihåg de inställningar du valt. Du kan förbjuda användningen av nödvändiga kakor i dina webbläsarinställningar, men observera att alla funktioner på och delar av webbplatsen inte nödvändigtvis fungerar korrekt efter det.

Läs mer om kakor (på finska)

Kakor för analytik

Vi använder kakor för analytik för att utveckla funktionen av vår webbplats. Med hjälp av kakor för analytik samlar vi t.ex. uppgifter om hur användare använder vår webbplats och hur de navigerar mellan webbplatsens olika flikar. Uppgifterna används huvudsakligen i anonym form.

För mer information: dataskyddsbeskrivning och beskrivning över kakor (på finska)

Funktionella kakor

Med hjälp av funktionella kakor kan vi erbjuda olika funktioner på vår webbplats, t.ex. spellistor och en chattfunktion i realtid. Om du förbjuder användningen av funktionella kakor fungerar inte en del eller alla av dessa funktioner korrekt.

Läs mer om kakor (på finska)

Marknadsföringskakor

Marknadsföringskakor hjälper oss skräddarsy vår marknadsföring och erbjuda användarna av vår webbplats mer riktade tjänster i framtiden. Med hjälp av marknadsföringskakorna samlar vi t.ex. uppgifter om användarens beteende och preferenser på vår webbplats.

Läs mer om kakor (på finska)