Skip to content
Teosto
Kontakta oss

Kakor

Webbplatsen Teosto.fi använder kakor (cookies). Kakorna är små textfiler som sparas på din dator och som sparar information om ditt besök på webbplatsen teosto.fi. Med hjälp av kakorna förbättrar Teosto användbarheten på sin webbplats samt erbjuder riktad och aktuell information om Teostos tjänster.

Teosto lämnar inte ut uppgifterna som samlats med hjälp av kakorna till tredje parter. Om Teosto använder underleverantörer i behandlingen av uppgifterna, kommer underleverantörerna att använda uppgifterna endast för ändamålen som nämns här och fastställs av Teosto.

Användningen av kakorna sparar inga sådana uppgifter varifrån användaren kunde identifieras. Kakan påverkar inte datasäkerheten och den kan inte sprida virus eller skadeprogram.

Om du inte vill att kakorna sparas på din dator, kan du förbjuda deras användning. Du kan förbjuda användningen av kakorna genom dina webbläsarinställningar. Borttagandet av kakorna hindrar dig inte från att använda webbplatsen teosto.fi. Kakorna måste dock vara på när du loggar in på Teostos elektroniska kundtjänst. Kakorna kan tas i bruk på nytt när som helst. Om du inte tar bort kakorna, har du godkänt användningen.

Vänligen ge respons!

Den respons som vi får från användarna är viktig när vi utvecklar våra webbtjänster. Berätta om din erfarenhet av vår tjänst!