Skip to content

Kundtjänsten informerar


KUNDTJÄNSTENS UNDIANTAGNA ÖPPETTIDER UNDER HÖSTEN

Vår telefonjänst är stängd på följande dagar. Under andra tider betjänar vi normalt från måndag till fredag kl. 10–14.

  • Fre 29.9. – telefonjänst är stängd
  • Mån 6.11. – Personalutbildningsdag
  • Ons 6.12. – Självständighetsdagen
  • Mån 25.12. – Juldagen
  • Tis 26.12. – Annandag jul

Vår kundtjänst har för tillfället hög belastning

  • Tack för att du kontaktade vår kundtjänst! Vi försöker att svara på ditt meddelande så fort som möjligt men det kan ta upp till 2–4 veckor innan vi hinner svara – vi beklagar dröjsmålet! ​
  • I brådskande ärenden når du oss per telefon på numret 040 922 66 22* (val 1). Vår telefontjänst är öppen mån–fre kl. 10–14.  ​
  • Tack för ditt tålamod 

Vår kundtjänst har för tillfället hög belastning

Tack för att du kontaktade vår kundtjänst! Vi försöker att svara på ditt meddelande så fort som möjligt men det kan ta upp till 2–4 veckor innan vi hinner svara – vi beklagar dröjsmålet! 

I brådskande ärenden når du oss per telefon på numret 040 922 66 22* (val 1). Vår telefontjänst är öppen mån–tor kl. 10–14.  

Tack för ditt tålamod 


Kundtjänstens telefonnummer har ändrat

Kundtjänstens telefonnummer har ändrat 1.11. Det nya numret är 040 922 66 22*.

*Därefter prissätts samtalen enligt uppringarens eget abonnemangs lokalnätsavgift eller mobilsamtalsavgift.

Vänligen ge respons!

Den respons som vi får från användarna är viktig när vi utvecklar våra webbtjänster. Berätta om din erfarenhet av vår tjänst!

KAKOR PÅ TEOSTOS WEBBPLATS

Kakorna är små textfiler som sparas på din dator eller annan enhet och som sparar information om ditt besök på webbplatsen. Med hjälp av kakorna förbättrar Teosto användbarheten av sina tjänster.

Uppgifter som samlats in genom kakor kopplas som utgångspunkt inte ihop med en identifierbar persons personuppgifter, men vissa uppgifter som samlats in genom kakor kan indirekt kopplas till en identifierbar persons personuppgifter.

Läs mer i vår dataskyddsbeskrivning och vår beskrivning över kakor (på finska).

KATEGORIER AV KAKOR
Nödvändiga kakor

Dessa kakor är nödvändiga för att säkerställa tillgängligheten av vår webbplats. De laddar t.ex. en del av vår webbplats funktioner på förhand för att försnabba laddningen av webbplatsen. Nödvändiga kakor används även för att fastställa och komma ihåg de inställningar du valt. Du kan förbjuda användningen av nödvändiga kakor i dina webbläsarinställningar, men observera att alla funktioner på och delar av webbplatsen inte nödvändigtvis fungerar korrekt efter det.

Läs mer om kakor (på finska)

Kakor för analytik

Vi använder kakor för analytik för att utveckla funktionen av vår webbplats. Med hjälp av kakor för analytik samlar vi t.ex. uppgifter om hur användare använder vår webbplats och hur de navigerar mellan webbplatsens olika flikar. Uppgifterna används huvudsakligen i anonym form.

För mer information: dataskyddsbeskrivning och beskrivning över kakor (på finska)

Funktionella kakor

Med hjälp av funktionella kakor kan vi erbjuda olika funktioner på vår webbplats, t.ex. spellistor och en chattfunktion i realtid. Om du förbjuder användningen av funktionella kakor fungerar inte en del eller alla av dessa funktioner korrekt.

Läs mer om kakor (på finska)

Marknadsföringskakor

Marknadsföringskakor hjälper oss skräddarsy vår marknadsföring och erbjuda användarna av vår webbplats mer riktade tjänster i framtiden. Med hjälp av marknadsföringskakorna samlar vi t.ex. uppgifter om användarens beteende och preferenser på vår webbplats.

Läs mer om kakor (på finska)