Skip to content

Kontakta oss

KUNDTJÄNSTEN

Har du frågor som handlar om musikupphovsrätt eller musiklicenser? Välkommen att kontakta oss!

KONTAKT VIA TELEFON

Tel. 010 808 118* (från utomlands +358 10 808 118).
Måndag–torsdag 10:00 – 14:00.

* Att ringa ett 010-nummer kostar 8,35 eurocent per samtal + 6,55 eurocent per minut från en fast telefon i Finland, och från en finsk mobiltelefon 8,35 eurocent per samtal och 18,05 eurocent per minut.

Du kan även kontakta oss via e-post, chatt eller onlinetjänst.

KONTAKT VIA E-POST

Medlemstjänster: omateosto@teosto.fi

Orkestrar, band och artister: orkesteri@teosto.fi

Föreställningslicenser (spelning, konsert, karaoke, föreställning): tapahtumat@teosto.fi  

Bakgrundsmusiklicenser för affärslokaler, sporter och taxibilar: www.musiikkiluvat.fi

Ljudinspelning och audiovisuell produktion

Om du producerar en ljudinspelning eller audiovisuell produktion som innehåller musik behöver du en licens från Nordisk Copyright Bureau. Se NCB:s kontorstider

Postaddress

Musikhamnen 
Kägelhamnen 2 A,  
02150 Esbo 

Telefonväxel till Teosto

 Tfn (09) 681 011


TEOSTOS LEDNINGSGRUPP

Vappu Aura
Kommunikations- och marknadsföringsdirektör
Ano Sirppiniemi
Direktör för utveckling- digitalisering och teknologi
Risto Salminen
Verkställande direktör
Martti Kivistö
Direktör, strategi och verksamhetsmiljö
Heikki Saarinen
Ekonomidirektör
Antti Härmänmaa
Direktör för juridiska ärenden
Miia Engberg
Miia Engberg
Kundupplevelse Direktör

Vänligen ge respons!

Den respons som vi får från användarna är viktig när vi utvecklar våra webbtjänster. Berätta om din erfarenhet av vår tjänst!

KAKOR PÅ TEOSTOS WEBBPLATS

Kakorna är små textfiler som sparas på din dator eller annan enhet och som sparar information om ditt besök på webbplatsen. Med hjälp av kakorna förbättrar Teosto användbarheten av sina tjänster.

Uppgifter som samlats in genom kakor kopplas som utgångspunkt inte ihop med en identifierbar persons personuppgifter, men vissa uppgifter som samlats in genom kakor kan indirekt kopplas till en identifierbar persons personuppgifter.

Läs mer i vår dataskyddsbeskrivning och vår beskrivning över kakor (på finska).

KATEGORIER AV KAKOR
Nödvändiga kakor

Dessa kakor är nödvändiga för att säkerställa tillgängligheten av vår webbplats. De laddar t.ex. en del av vår webbplats funktioner på förhand för att försnabba laddningen av webbplatsen. Nödvändiga kakor används även för att fastställa och komma ihåg de inställningar du valt. Du kan förbjuda användningen av nödvändiga kakor i dina webbläsarinställningar, men observera att alla funktioner på och delar av webbplatsen inte nödvändigtvis fungerar korrekt efter det.

Läs mer om kakor (på finska)

Kakor för analytik

Vi använder kakor för analytik för att utveckla funktionen av vår webbplats. Med hjälp av kakor för analytik samlar vi t.ex. uppgifter om hur användare använder vår webbplats och hur de navigerar mellan webbplatsens olika flikar. Uppgifterna används huvudsakligen i anonym form.

För mer information: dataskyddsbeskrivning och beskrivning över kakor (på finska)

Funktionella kakor

Med hjälp av funktionella kakor kan vi erbjuda olika funktioner på vår webbplats, t.ex. spellistor och en chattfunktion i realtid. Om du förbjuder användningen av funktionella kakor fungerar inte en del eller alla av dessa funktioner korrekt.

Läs mer om kakor (på finska)

Marknadsföringskakor

Marknadsföringskakor hjälper oss skräddarsy vår marknadsföring och erbjuda användarna av vår webbplats mer riktade tjänster i framtiden. Med hjälp av marknadsföringskakorna samlar vi t.ex. uppgifter om användarens beteende och preferenser på vår webbplats.

Läs mer om kakor (på finska)

Vi använder egna och tredje parters kakor på webbplatsen för följande syften: webbplatsens nödvändiga funktioner, analyser, för att kunna följa med hur tjänsterna används samt för att erbjuda bästa möjliga användarupplevelse och mer riktade tjänster. Du kan godkänna alla kakor genom att trycka på “godkänn alla” eller ändra inställningarna för kakorna genom att trycka på “ändra kakornas inställningar”. Läs mer om våra kakor (på finska).