Skip to content

Nyhetsrum

December
Upphovsrätten inget hinder för att se utländska kanaler
17.12.2020
Upphovsrätten eller ingående av avtal om upphovsrätt utgör inget hinder för att visa utländska kanaler för konsumenterna: vi erbjuder alla operatörer…
Ge er åsikt om Teostos verksamhet
08.12.2020
Upphovsrättsorganisationerna (APFI, Filmex, Gramex, Kopiosto, Kuvasto, Sanasto, Teosto) har en viktig roll när det gäller betalningar av…
Oktober
Teostos coronastöd kan sökas från 19.10.2020
15.10.2020
Vi stöder kompositörer, textförfattare, arrangörer och musikförläggare i den svåra situation som coronapandemin orsakat med ett nytt coronastöd.
Augusti
Teosto erbjuder coronastöd
21.08.2020
Teosto stöder professionella musikskapare i den svåra situation som coronapandemin orsakat med ett nytt coronastöd. Det totala stödbeloppet är högst en…
Juli
År 2019: Mot upphovsrättstjänster på en ny nivå
04.07.2020
I vår har vi på Teosto upplevt en blandad stämning. Samtidigt som jag är glad över fjolårets resultat och över den utveckling som vår organisation…
Juni
51,3 miljoner euro till musikskapare och -förläggare från Teosto år 2019
11.06.2020
År 2019 fick musikskapare och musikförläggare 51,3 miljoner euro i ersättning från Teosto för användningen av sin musik. Av beloppet betalades 25…
Palavaa vettä det mest spelade stycket 2019
04.06.2020
Enligt uppgifter om framförande av musik som Teosto samlat in var Palavaa vettä det mest spelade stycket år 2019. Stycket framfördes hela 11 500 gånger i…
Maj
Teostopriset gick till Folk av Jesse Markin och Totte Rautiainen
04.05.2020
Teostopriset år 2020 gick på juryns enhälliga beslut till kompositionerna och texterna på skivan FOLK av Jesse Markin och Totte Rautiainen.

Vänligen ge respons!

Den respons som vi får från användarna är viktig när vi utvecklar våra webbtjänster. Berätta om din erfarenhet av vår tjänst!

KAKOR PÅ TEOSTOS WEBBPLATS

Kakorna är små textfiler som sparas på din dator eller annan enhet och som sparar information om ditt besök på webbplatsen. Med hjälp av kakorna förbättrar Teosto användbarheten av sina tjänster.

Uppgifter som samlats in genom kakor kopplas som utgångspunkt inte ihop med en identifierbar persons personuppgifter, men vissa uppgifter som samlats in genom kakor kan indirekt kopplas till en identifierbar persons personuppgifter.

Läs mer i vår dataskyddsbeskrivning och vår beskrivning över kakor (på finska).

KATEGORIER AV KAKOR
Nödvändiga kakor

Dessa kakor är nödvändiga för att säkerställa tillgängligheten av vår webbplats. De laddar t.ex. en del av vår webbplats funktioner på förhand för att försnabba laddningen av webbplatsen. Nödvändiga kakor används även för att fastställa och komma ihåg de inställningar du valt. Du kan förbjuda användningen av nödvändiga kakor i dina webbläsarinställningar, men observera att alla funktioner på och delar av webbplatsen inte nödvändigtvis fungerar korrekt efter det.

Läs mer om kakor (på finska)

Kakor för analytik

Vi använder kakor för analytik för att utveckla funktionen av vår webbplats. Med hjälp av kakor för analytik samlar vi t.ex. uppgifter om hur användare använder vår webbplats och hur de navigerar mellan webbplatsens olika flikar. Uppgifterna används huvudsakligen i anonym form.

För mer information: dataskyddsbeskrivning och beskrivning över kakor (på finska)

Funktionella kakor

Med hjälp av funktionella kakor kan vi erbjuda olika funktioner på vår webbplats, t.ex. spellistor och en chattfunktion i realtid. Om du förbjuder användningen av funktionella kakor fungerar inte en del eller alla av dessa funktioner korrekt.

Läs mer om kakor (på finska)

Marknadsföringskakor

Marknadsföringskakor hjälper oss skräddarsy vår marknadsföring och erbjuda användarna av vår webbplats mer riktade tjänster i framtiden. Med hjälp av marknadsföringskakorna samlar vi t.ex. uppgifter om användarens beteende och preferenser på vår webbplats.

Läs mer om kakor (på finska)