Siirry sisältöön

Ville Härkönen aloittanut asiakassuhdepäällikkönä

18.09.2019
Kuka olet ja mitä teet työksesi Teostolla? 
 
Oon Härkösen Ville ja kulkeutunut Kuhmosta Itä-Suomen kautta asumaan eteläiseen Helsinkiin ja töihin tänne Kamppiin. Aloitin heinäkuun alussa uudessa työtehtävässä asiakassuhdepäällikkönä ja nyt teen yhtenä kolmesta henkilöstä hommia nimettyjen oikeudenomistaja-asiakkaiden parissa. 
 
Missä ja minkä asioiden parissa olet työskennellyt aikaisemmin Teostolla? 
 
Vuodesta 2015 alkaen työskentelin käyttäjäasiakaspuolen asiakaspalvelussa palveluneuvojana. Silloin asiakkaina olivat tapahtumajärjestäjät festareista ravintoloihin ja kerhoista kaupunkeihin. 
 
Mikä sai sinut kiinnostumaan uudesta tehtävästä? 
 
Oon ollut jonkinlainen kulttuurin sekatyöläinen ennen Teosto-aikaakin ja sitä kautta tapahtumiin ja niiden järjestämiseen liittyvistä asioista oli historiaa moneltakin kantilta, mikä jeesasi tuossa aiemmassa työtehtävässä. Vielä vahvemmin oma tausta on kuitenkin musantekijyydessä, joten siirto ns. “tapahtumapuolelta tekijäpuolelle” oli hyvinkin luonteva. 
 
Miltä ensimmäiset viikot uudessa tehtävässä ovat tuntuneet ja mitä erityisesti odotat työltäsi ja työkavereiltasi? 
 
Oon nyt reilut pari kuukautta sisäistellyt näitä uusia kuvioita ja keskimäärin on mennyt aivan mukavasti. Oma tekijätausta on ollut isosti hyödyksi mutta monenlaista uutta opeteltavaa on toki riittänyt. Kollegoista valtaosa olikin jo ennestään tuttuja, joten työyhteisömielessäkin tää siirtymä tehtävästä toiseen on ollut sujuva. Kuten ennenkin, on työkavereilta saanut hyviä neuvoja ja huonoja vitsejä aina tarvittaessa joten tilanne on erinomainen. 
 
Mitä teet vapaa-ajallasi? Onko sinulla jotain harrastuksia? 
 
Oman musan tekeminen on yhäkin huomattavan tärkeä asia, vapaa-ajankin kannalta. Lisäksi pyrin lukemaan mahdollisimman paljon ja seuraan jääkiekkoa sekä jalkapalloa tiiviisti. 
Jaa somessa