Siirry sisältöön

Tapahtumat ja koulutukset

Järjestämme ajankohtaisia tapahtumia ja webinaareja asiakkaillemme, jäsenillemme ja kumppaneillemme.

Kerromme musiikkia tekeville asiakkaillemme mm. tilityksistä sekä musiikkialan tulonmuodostukseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Musiikkia käyttäville asiakkaillemme järjestämme puolestaan koulutuksia, joissa jaamme tietoa ja autamme valitsemaan oikeat musiikin käyttöluvat erilaisiin tilanteisiin. Järjestämme myös musiikkialan edunvalvontaan liittyviä tapahtumia.

Katso alta sinulle suunnattu tapahtuma ja ilmoittaudu mukaan! Vuoden 2020 tapahtumat järjestämme pääsääntöisesti webinaareina.

TULEVAT TAPAHTUMAT

Teosto mukana Musiikki & Mediassa 8.10.2020

Musiikki & Media logo

8.10.2020
Tampere-talo / Online

Perinteinen musiikkialan tapahtuma Musiikki & Media järjestään tänä vuonna päivätapahtumana, joka tukee nykyhetkeä, mutta ennen kaikkea visioi tulevaa! Kapasiteetti ja tilat on järjestetty niin, että musiikkialan ihmiset voivat kohdata ja keskustella turvallisesti. Lisäksi tapahtumaan voi osallistua edullisella striimilipulla.


MENNEET TAPAHTUMAT

webinaari koulutus

Webinaari: musiikin striimaukseen tarvittavat luvat

25.8.2020 klo 12-14
Online

Ravintoloille sekä tapahtuma-, keikka- ja konserttijärjestäjille suunnattu webinaari, jossa kerromme, mitä tarvitset musiikin striimaukseen ja musiikin käyttöön netti- ja somevideoissa. Käytännönläheisessä webinaarissa esittelemme striimeihin ja videoihin tarvittavat musiikinkäyttöluvat, käymme läpi case-esimerkkejä ja vastaamme osallistujien kysymyksiin.


keikka esitysilmoitus konsertti

Webinaari: musiikin striimaaminen kunnissa ja seurakunnissa

28.8. klo 11.30-14
Online

Kunnille ja seurakunnille suunnattu webinaari, jossa kerromme, mitä tarvitset musiikin striimaukseen ja musiikin käyttöön netti- ja somevideoissa. Käytännönläheisessä webinaarissa esittelemme striimaukseen ja musiikkia sisältäviin videoihin sekä käymme läpi case-esimerkkejä kuntien ja seurakuntien toimintaan liittyen.


Kysy lisää

Tavoitat meidät sähköpostitse teosto@teosto.fi tai puh.  (09) 681 011.

Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!