Siirry sisältöön

Tapahtumat ja koulutukset

Järjestämme ajankohtaisia tapahtumia ja webinaareja asiakkaillemme, jäsenillemme ja kumppaneillemme.

Kerromme musiikkia tekeville asiakkaillemme mm. tilityksistä sekä musiikkialan tulonmuodostuksesta. Musiikkia käyttäville asiakkaillemme järjestämme jaamme ajankohtaista tietoa musiikin käytöstä sekä musiikin käytöstäluvista. Järjestämme myös musiikkialan edunvalvontaan liittyviä tapahtumia.

Katso alta sinulle sopiva tapahtuma ja ilmoittaudu mukaan! Webinaareista lähetämme myös tallenteen kaikille ilmoittautuneille.

TULEVAT TAPAHTUMAT

Teosto Talks: Onko musiikkiala yhdenvertainen?

Aika: ke 13.12.2023 klo 12-13
Paikka: Musiikkitalo, Helsinki sekä Online
Ilmoittautuminen aukeaa marraskuussa 2023

Rasismi ja yhdenvertaisuus ovat olleet vuoden 2023 kuumia keskustelunaiheita. Miten ne näyttäytyvät musiikkialalla? Mitä rasismilla tai syrjinnällä tarkoitetaan ja miten se ilmenee? Käydään läpi tuoreita tutkimustuloksia, keskustellaan keinoista yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Keskustelemassa sekä aiheen asiantuntijoita sekä musiikin tekijöitä.

Tilaisuuden jälkeen on vapaata verkostoitumista Musiikkitalolla kahvitarjoilujen merkeissä.

Puhujat vahvistuvat ja ilmoittautuminen aukeaa marraskuussa 2023.

Teoston syyskokous 2023

Aika: ke 13.12.2023 klo 14-16
Paikka: Musiikkitalo, Helsinki sekä Online
Ilmoittautuminen aukeaa marraskuussa 2023

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teosto r.y.:n syyskokous päättää mm. vuoden 2024 budjetista ja toimintasuunnitelmasta. Jäsenkokous käyttää Teostossa ylintä päätöksentekovaltaa ja on myös jäsenten mahdollisuus olla mukana tekemässä suomalaisen musiikkialan kannalta keskeisiä päätöksiä. Kokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan Teoston päättäviksi jäseniksi liittyneet oikeudenomistajat.

Kokouskutsu lähetetään kaikille jäsenille sähköpostitse / postitse. Jäsenkokouksen päätöksistä tiedotetaan erikseen kokouksen jälkeen.

MENNEET TAPAHTUMAT

Teosto Facts -webinaari

Aika: to 19.10.2023 klo 13.00
Paikka: Webinaari (linkki toimitetaan ilmoittautuneille noin vuorokausi ennen tapahtumaa)

Tarkempi aihe ja webinaarin vieras julkaistaan lähiaikoina. Voit ilmoittautua mukaan jo nyt, niin saat tarkemmat tiedot suoraan sähköpostiisi.

Teoston kevätkokous 2023

Aika: ke 17.5.2023 klo 16.00
Paikka: Crowne Plaza (Mannerheimintie 50) sekä Online (linkki toimitetaan ilmoittautuneille)

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teosto r.y.:n sääntömääräinen vuoden 2023 kevätkokuksessa valitaan hallitus, hyväksytään toimintakertomus ja tilinpäätös.  Jäsenkokous käyttää Teostossa ylintä päätöksentekovaltaa ja on myös jäsenten mahdollisuus olla mukana tekemässä suomalaisen musiikkialan kannalta keskeisiä päätöksiä. Kokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan Teoston päättäviksi jäseniksi liittyneet oikeudenomistajat.

Kokouskutsu on lähetetty kaikille jäsenille sähköpostitse / postitse. Jäsenkokouksen päätöksistä tiedotetaan erikseen kokouksen jälkeen.

Teosto Talks: Miten tekoäly vaikuttaa musiikkialaan?

Aika: 17.5.2023 klo 14
Paikka: Crowne Plaza, Helsinki (os. Mannerheimintie 50, Helsinki) sekä striimi

Tekoälyn sanotaan olevan aikamme tärkein teknologia-alan keksintö. Mutta mitä tekoäly merkitsee musiikkialalle – ja yksittäiselle musiikin tekijälle? Tästä keskustelemme Teosto Talksissa.

Keynote-puhuja Valerio Velardo on kansainvälisesti tunnettu musiikkiin ja tekoälyyn keskittyvä konsultti. Yritysten konsultoinnin lisäksi hän ylläpitää laajaa ’The Sound of AI’ -yhteisöä sekä yrityskiihdyttämöä. Puheenvuorossaan Velardo luo katsauksen tekoälyn uusimpaan kehitykseen musiikkialalla ja tarjoilee myös kansainvälisiä esimerkkejä.

Paneelikeskustelussa tekoälyn käytöstä, sen hyödyistä sekä sen tekijänoikeudellisista haasteista keskustelevat musiikin tekijä Jukka Immonen, Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskuksen Jaana Pihkala sekä Teoston Data Analytics Lead Antti Rask.

Tilaisuus on avoin Teoston asiakkaille ja sidosryhmille. Voit osallistua joko paikan päällä tai striimin välityksellä.

Teosto Facts: Tietoa musiikin tekijöille -webinaari

Aika: 4.4.2023 klo 12
Paikka: webinaari, osallistumislinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille viimeistään vuorokausi ennen tapahtumaa.

Webinaari nuorille ja uransa alussa oleville musiikintekijöille

Kenelle: Tämän kertaisen webinaarin aiheita olemme suunnanneet erityisesti nuorille, uransa alussa oleville ja DIY-musiikintekijöille. Webinaariin ovat tervetulleita myös pidempään musiikkia tehneet konkarit.

Vieraana: suomenkielistä modernia r&b:tä luova biisintekijä ja artisti Rosa Coste

Ilmoittaudu mukaan pe 31.3. mennessä. Voit ehdottaa meille aiheita ennakkoon. Osa ehdotetuista aiheista valitaan mukaan webinaariin.

Musiikista elinvoimaa! Musiikkialan eduskuntavaalitilaisuus Tampereella

Aika: 14.3.2023 klo 17-21
Paikka: Ravintola Telakan yläkerta, Tampere

Tilaisuudessa keskustelemme siitä, miten musiikki voi tuoda Suomeen kasvua, hyvinvointia ja kestävyyttä. Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen & kulttuurijohtaja Juha Ahonen kertovat kulttuurin merkityksestä kaupungille. Puolueiden paneelissa kuulemme ehdokkaiden näkemyksiä siitä, miten he näkevät musiikin roolin tulevaisuuden hyvinvoivassa Suomessa.

Rennossa ja keskustelevassa tilaisuudessa nautimme myös live-musiikista: lavalle nousee maamme  arvostetuimpiin nuoren polven lauluntekijöihin lukeutuva Laura Moisio.

Tasavertainen musiikkiala – naistenpäivän seminaari

Aika: 8.3.2023 klo 14-16
Paikka: Musiikkitalo, terassilämpiö

Miksi vain niin harvat naiset ja muunsukupuoliset tekevät musiikkia itse? Tervetuloa naistenpäivän seminaariimme kuulemaan laajan kyselytutkimuksen tulokset ja keskustelemaan tasavertaisten mahdollisuuksien edistämisestä musiikkialalla.

Tutkimustuloten julkistamisen jälkeen aiheesta keskustelemassa mm.musiikintekijä Maija Vilkkumaa, säveltäjä Minna Leinonen, Elements Musicin toimitusjohtaja Tommi Tuomainenlaulaja-lauluntekijä Vilma Alina sekä musiikin tohtori ja pedagogi Minja Koskela.

Musiikista elinvoimaa! Musiikkialan eduskuntavaalitilaisuus Turussa

Aika: 7.3.2023 klo 17-21
Paikka: Logomo, Teatro (Junakatu 9, Turku)

Tilaisuudessa keskustelemme siitä, miten musiikki voi tuoda Suomeen kasvua, hyvinvointia ja kestävyyttä. Puolueiden paneelissa kuulemme ehdokkaiden näkemyksiä siitä, miten he näkevät musiikin roolin tulevaisuuden hyvinvoivassa Suomessa.

Rennossa ja keskustelevassa tilaisuudessa nautimme myös live-musiikista: lavalle nousevat Turku Rock Academyn bändit sekä legendaarinen Tommi Läntinen!

Teosto Talks: Data puhuu

Aika:  14.12.2022 klo 14-15
Paikka: Musiikkitalo Paavo-sali / striimin välityksellä

Tilaisuudessa pureudumme datan käyttöön musiikkialalla. Miten erilainen tutkimus- ja numerotieto vaikuttaa siihen, mitä musiikkia esitetään tai tehdään? Voiko päätöksiä tehdä pelkkään dataan perustuen? Mitkä ovat tärkeimmät tiedonlähteet?

Tilaisuuden aluksi Nelonen Median johtaja Jussi Suvanto kertoo datan käytöstä yhdessä Suomen suurimmista mediataloista.  Tämän jälkeen musiikintekijä Ida Paul sekä Teoston Otto Knuutila liittyvät paneelikeskusteluun datan käytön mahdollisuuksista ja sudenkuoopista.


TEOSTON SYYSKOKOUS 2022

Aika: ke 14.12.2021 klo 16.00
Paikka: Musiikkitalo, online (linkki toimitetaan ilmoittautuneille)

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teosto r.y.:n sääntömääräinen vuoden 2022 syyskokous päättää mm. vuoden 2022 budjetista ja toimintasuunnitelmasta. Jäsenkokous käyttää Teostossa ylintä päätöksentekovaltaa ja on myös jäsenten mahdollisuus olla mukana tekemässä suomalaisen musiikkialan kannalta keskeisiä päätöksiä. Kokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan Teoston päättäviksi jäseniksi liittyneet oikeudenomistajat.

Kokouskutsu on lähetetty kaikille jäsenille sähköpostitse / postitse. Jäsenkokouksen päätöksistä tiedotetaan erikseen kokouksen jälkeen.


Mediamusiikin säveltäjien info -ja keskustelutilaisuus

Aika:  to 19.10.2022
Paikka: Livetilaisuus + Tallenne

Mediasäveltäjien info- ja keskustelutilaisuus järjestettiin Musiikin Satamassa 19.10. livenä. Tallenteelta näet presentoitujen osuuksien kohokohdat.


Teosto Facts: Tietoa musiikin tekijöille, syyskuu 2022

Aika:  to 15.9.2022 klo 13.00 – 14.00
Paikka: Webinaari

Uudistimme tilityspäivänä järjestettävän webinaarimme ja jatkossa Teosto Facts -webinaari pidetään tilityspäivänä neljä kertaa vuodessa aina vaihtuvin ajankohtaisin teemoin.

Webinaariin ovat tervetulleita sekä pidempään musiikkia tehneet että vasta uransa alkutaipaleella olevat säveltäjät, sanoittajat, sovittajat, biisien kirjoittajat sekä oikeudenomistajat, kustantajat ja muut sidosryhmät.

Webinaarin tarkoituksena on mm. vastata usein kysyttyihin kysymyksiin ja pohtia näitä yhdessä mm. vaihtuvien musiikin tekijä -vieraiden kanssa.

Webinaarissa käsittelemme myös lyhyesti kesäkuun tilityksessä maksettavia korvauksia ja vieraanamme on artisti, musiikintekijä ja tuottaja Tido.


Teosto Facts: tietoa musiikin tekijöille, kesäkuu 2022

Aika:  to 9.6.2022 klo 13.00 – 14.00
Paikka: Webinaari

Uudistimme tilityspäivänä järjestettävän webinaarimme ja jatkossa Teosto Facts -webinaari pidetään tilityspäivänä neljä kertaa vuodessa aina vaihtuvin ajankohtaisin teemoin.

Webinaariin ovat tervetulleita sekä pidempään musiikkia tehneet että vasta uransa alkutaipaleella olevat säveltäjät, sanoittajat, sovittajat, biisien kirjoittajat sekä oikeudenomistajat, kustantajat ja muut sidosryhmät.

Webinaarin tarkoituksena on mm. vastata usein kysyttyihin kysymyksiin ja pohtia näitä yhdessä mm. vaihtuvien musiikin tekijä -vieraiden kanssa.

Webinaarissa käsittelemme myös lyhyesti kesäkuun tilityksessä maksettavia korvauksia ja vieraanamme on laulaja-lauluntekijä Iisa Pajula.


TEOSTO TALKS: NFT:N MAHDOLLISUUDET MUSIIKKIALALLA

Aika:  keskiviikko 18.5.2022 klo 14.00 – 15.00
Paikka: Crowne Plaza, Mannerheimintie 50, Helsinki + online (linkki)

Tilaisuudessa pureudumme musiikkialan kuumimpaan villitykseen,  NFT:hen.  NFT eli non-fungible token on lohkoketjuteknologiaan perustuva merkki, jolla todistetaan digitaalisen teoksen alkuperäisyys ja omistus. Maailmalla NFT:hen perustuvaa kauppaa on käyty jo miljardeilla dollareilla myös musiikkibisneksessä.

Keynote-puhujana Eamonn Forde, joka kertoo mitä mahdollisuuksia digitaalinen omistusleima luo musiikin tekijöille maailmalla. Puheenvuoron jälkeisessä paneelissa. musiikintekijä Laura Avonius, digiasioihin keskittynyt toimittaja Janne Laakso sekä Teoston kehitys- ja teknologiajohtaja Ano Sirppiniemi keskustelevat NFT:n mahdollisuuksista Suomessa.


Teoston kevätkokous

Aika: ke 18.5.2021 klo 16.00
Paikka: Crowne Plaza, Mannerheimintie 50, Helsinki (linkki toimitetaan ilmoittautuneille)

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teosto r.y.:n sääntömääräinen vuoden 2022 kevätkokous nimeää mm. hallituksen ja hyväksyy tilinpäätöksen. Jäsenkokous käyttää Teostossa ylintä päätöksentekovaltaa ja on myös jäsenten mahdollisuus olla mukana tekemässä suomalaisen musiikkialan kannalta keskeisiä päätöksiä. Kokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan Teoston päättäviksi jäseniksi liittyneet oikeudenomistajat.

Kokouskutsu on lähetetty kaikille jäsenille sähköpostitse / postitse. Jäsenkokouksen päätöksistä tiedotetaan erikseen kokouksen jälkeen.


Teosto-palkinnon voittajajulkistustilaisuus

Teosto-palkintoehdokkaat 2022

Aika: to 19.5.2021 klo 18-21
Paikka: Musiikkitalon ravintola / klubi, Mannerheimintie 13a, Helsinki

Tapahtuma on kutsuvierastilaisuus.
Median yhteydenotot ja ilmoittautumiset: viestintäpäällikkö Johanna Laitinen, johanna.laitinen(a)teosto.fi


TEOSTON MAALISKUUN 2022 TILITYSWEBINAARI

Aika:  torstai 24.3. klo 13.00 – 14.00
Paikka: webinaari Vimeo-alustalla

Käymme webinaarissa läpi, mitä eri korvauksia maaliskuun tilityksessä on samana päivänä maksettu. Koronakriisin päätyttyä elävän musiikin esittäminen käynnistyy jälleen ja webinaarissa käymme myös läpi, miten korvaukset näistä esityksistä kertyvät ja miten ne jaetaan.

Webinaarin aikana sekä lopuksi on mahdollisuus esittää vapaamuotoisia kysymyksiä tilityksistä tai muista Teostoon liittyvistä aiheista.


TEOSTON JOULUKUUN 2021 TILITYSWEBINAARI

Aika:  torstai 16.12. 30.9. klo 13.00 – 14.00
Paikka: webinaari Vimeo-alustalla

Käymme webinaarissa läpi, mitä eri korvauksia joulukuun tilityksessä on samana päivänä maksettu. Kerromme myös, miten musiikin korvaukset televisiosta kerätään ja miten ne jaetaan ja vastaamme mieltäsi mahdollisesti askarruttaviin tilitys- tai Teosto-aiheisiin kysymyksiin, joita voit esittää webinaarin chatissa.


Teoston syyskokous 2021

Aika: ke 15.12.2021 klo 16.00
Paikka: Finlandia-talo, online (linkki toimitetaan ilmoittautuneille)

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teosto r.y.:n sääntömääräinen vuoden 2021 syyskokous päättää mm. vuoden 2022 budjetista ja toimintasuunnitelmasta. Jäsenkokous käyttää Teostossa ylintä päätöksentekovaltaa ja on myös jäsenten mahdollisuus olla mukana tekemässä suomalaisen musiikkialan kannalta keskeisiä päätöksiä. Kokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan Teoston päättäviksi jäseniksi liittyneet oikeudenomistajat.

Kokouskutsu on lähetetty kaikille jäsenille sähköpostitse / postitse. Jäsenkokouksen päätöksistä tiedotetaan erikseen kokouksen jälkeen.

Lue tiedote syyskokouksen päätöksistä: Teoston jäsenkokous päätti uudesta koronatukikierroksesta keväälle 2022


Teosto Talks: Musiikilla maailmalle – miten ja miksi?

Ympäristövastuu

Aika: keskiviikko 15.12. klo 14.00 – 15.00
Paikka: Finlandia-talo
online: linkki 

Teoston jäsenkokouksen ennakkotilaisuudessa keskustelemme suomalaisen musiikin kansainvälistymisestä. Mikä on kansainvälistyvän musiikin tekijän toimintaympäristö tänä päivänä? Kuinka vaikeaa biisejä on saada maailmalle? Mitä tarvitaan, jotta suomalainen musiikki soisi yhä useammin myös maamme rajojen ulkopuolella? Kutsu Teoston asiakkaille on lähetetty erikseen.

TEOSTO MUKANA MUSIIKKI & MEDIASSA 7.-8.10.2021

Musiikki & Media logo

Suomen suurin musiikkialan ammattilaistapahtuma Musiikki & Media järjestetään Tampereella 7.-8.10.2021. Teosto on yksi tapahtuman kumppaneista. Ohjelma käsittelee monelta kantilta musiikkialan jälleenrakennusta, tulevaisuutta ja uusia kasvumahdollisuuksia. Tapahtumassa julkistetaan lisäksi perinteinen ”Musiikin kuuntelu Suomessa” -tutkimus.

Lue lisää: musiikkimedia.fi


Teoston syyskuun 2021 tilitys: infowebinaari

Aika: torstai 30.9. klo 14.00 – 15.00
Paikka: webinaari Vimeo-alustalla

Käymme webinaarissa läpi, mitä eri korvauksia syyskuun tilityksessä on samana päivänä maksettu. Kerromme myös, miten musiikin online-korvaukset kerätään ja miten ne jaetaan ja vastaamme mieltäsi mahdollisesti askarruttaviin tilitys- tai Teosto-aiheisiin kysymyksiin, joita voit esittää webinaarin chatissa.


Musiikin striimaukseen tarvittavat luvat

Aika: perjantai 24.9. klo 10.00 – 11.30
Paikka: webinaari Vimeo-alustalla

Teoston Mediapienlupa uudistui toukokuussa ja Livestriimauslupa uudistuu syyskuussa 2021. Kuntien, kaupunkien, seurakuntien ja uskonnollisten yhteisöjen työntekijöille suunnatussa webinaarissa kerromme lupiin tehdyistä muutoksista.

Käymme myös käytännönläheisten case-esimerkkien avulla läpi, mikä lupa on sopivin mihinkin tilanteeseen ja vastaamme webinaariosallistujien meille esittämiin striimilupia koskeviin kysymyksiin.


Musiikin striimaukseen tarvittavat luvat

Aika: tiistai 21.9. klo 12.00 – 13.30
Paikka: webinaari Vimeo-alustalla

Teoston Mediapienlupa uudistui toukokuussa ja Livestriimauslupa uudistuu syyskuussa 2021. Konsertteja, keikkoja ja musiikkitapahtumia järjestäville toimijoille suunnatussa webinaarissa kerromme lupiin tehdyistä muutoksista.

Käymme myös käytännönläheisten case-esimerkkien avulla läpi, mikä lupa on sopivin mihinkin tilanteeseen ja vastaamme webinaariosallistujien meille esittämiin striimilupia koskeviin kysymyksiin.


Tilityswebinaari: kesäkuun 2021 tilitys ja tasaustilitysten muodostuminen

Aika: torstai 10.6. klo 13.00 – 14.00
Paikka: webinaari Vimeo-alustalla

Kehitys- ja teknologiajohtajamme Ano Sirppiniemi käy tarkemmin läpi tilityksessä 10.6. maksetut korvaukset eri tilitysalueilta ja muita tilitykseen vaikuttaneita asioita.

Raportointi- ja tilitysryhmän päällikkö Björn Söderström avaa myös, mitä tasaustilitykset ovat ja miten ne muodostuvat. Lisäksi käymme läpi uudistettua verkkopalvelua ja muistettavia asioita sekä vastaamme webinaariosallistujien meille esittämiin kysymyksiin.


TEOSTO TALKS: TULOT DIGITAALISILLA ALUSTOILLA – MITEN JA KENELLE?

Yleisö kuuntelee ja katsoo musiikkiesityksiä

Aika: ke 12.5. klo 14.30 – 15.30
Paikka: Online (linkki)

Teoston asiakkaille suunnattu jäsenkokouksen ennakkotilaisuus käsittelee musiikin tekijän ansaintaa digitaalisilla alustoilla. Koronan myötä alustojen merkitys musiikin säveltäjän, sanoittajan ja kustantajan tulonmuodostuksessa on korostunut entisestään. Mutta millä periaatteella tulonjako toimii?
Alustuksen teemaan pitää Chris Cooke, kansainvälisesti tunnettu toimittaja, tutkija ja musiikkialan toimintaan keskittyvän Complete Music Update -median perustaja. Kommenttipuheenvuoron pitää Suomen Musiikkikustantajien toiminnanjohtaja Jari Muikku.

TEOSTON KEVÄTKOKOUS 2021

Aika: ke 12.5.2021 klo 16.00
Paikka: Online (linkki toimitetaan ilmoittautuneille)

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teosto r.y.:n sääntömääräinen vuoden 2021 kevätkokous pidetään keskiviikkona 12.5.2021 klo 16.00. Jäsenkokous käyttää Teostossa ylintä päätöksentekovaltaa ja on myös jäsenten mahdollisuus olla mukana tekemässä suomalaisen musiikkialan kannalta keskeisiä päätöksiä. Kokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan Teoston päättäviksi jäseniksi liittyneet oikeudenomistajat.

Ks. Esitys Teoston hallituksen puheenjohtajaksi ja jäseniksi 2021-2022

Kokouskutsu on lähetetty kaikille jäsenille sähköpostitse / postitse. Jäsenkokouksen päätöksistä tiedotetaan erikseen kokouksen jälkeen.

Lue tiedote kevätkokouksen päätöksistä: Teoston jäsenkokous päätti uudesta koronatuesta ja valitsi hallituksen


Tilityswebinaari: maaliskuun 2021 tilitys ja radiotilitysten muodostuminen

Aika: tiistai 9.3. klo 14.00 – 15.00
Paikka: webinaari Zoom-alustalla

Kehitys- ja teknologiajohtajamme Ano Sirppiniemi käy tarkemmin läpi tilityksessä 18.3.  maksettavat korvaukset eri tilitysalueilta ja muita tilitykseen vaikuttaneita asioita.

Avaamme myös, miten radiosoitosta tilitettävät korvaukset kerätään ja jaetaan. Lisäksi käymme läpi uudistettua verkkopalvelua ja muistettavia asioita sekä vastaamme webinaariosallistujien meille esittämiin kysymyksiin.


TILITYSWEBINAARI: JOULUKUUN 2020 TILITYS JA VERKKOPALVELUN UUDISTUKSET

Aika: torstai 17.12. klo 12.00 – 13.00
Paikka: webinaari Zoom-alustalla

Raportointi- ja tilitysryhmän päällikkö Björn Söderström käy tarkemmin läpi tilityksessä maksetut korvaukset eri tilitysalueilta ja muita tilitykseen vaikuttaneita asioita. Lisäksi asiakassuhdepäällikkö Jonna Kärkkäinen esittelee uudistetun verkkopalvelun näkymiä ja toiminnallisuuksia.


KULTTUURIKUMMIEN WEBINAARI: TEKIJÄNOIKEUSDIREKTIIVI JA KORONAKRIISI

Aika: torstai 29.10. klo 16-17.30
Paikka: webinaari Teams-yhteydellä

Teoston kulttuurikummien webinaari, jossa aiheena on musiikkialan tilanne Euroopassa. Webinaari on avoin kaikille, joita kiinnostavat  luovan alan ajankohtaiset kysymykset EU-päätöksenteossa ja tekijänoikeusdirektiivin täytäntöönpano Suomessa. Aiheista kertovat europarlamentaarikko Henna Virkkunen ja Teoston lakiasiainjohtaja Antti Härmänmaa.


WEBINAARI:PALVELUMME MUSIIKINTEKIJÖILLE

Aika: 20.10. klo 17.00 – 18.30
Paikka:
online

Tiiviissä tietopaketissa kerromme keskeisiä perusasioita mm.

  • teos- ja esitysilmoituksista
  • musiikin käyttökorvausten keräämisestä
  • tilityksistä
  • Teoston ja muiden alan toimijoiden tarjoamista rahoitus-, tuki- ja neuvontapalveluista
  • edunvalvontatyöstämme
Kysymyksiin vastaavat oikeudenomistajapalveluiden päällikkö Ville Mäkinen ja asiakaspalvelumme palveluneuvojat.

Teosto mukana Musiikki & Mediassa 8.10.2020

Musiikki & Media logo

Aika: 8.10.2020
Paikka: Tampere-talo / Online

Perinteinen musiikkialan tapahtuma Musiikki & Media järjestään tänä vuonna päivätapahtumana, joka tukee nykyhetkeä, mutta ennen kaikkea visioi tulevaa! Kapasiteetti ja tilat on järjestetty niin, että musiikkialan ihmiset voivat kohdata ja keskustella turvallisesti. Lisäksi tapahtumaan voi osallistua edullisella striimilipulla.

Kysy lisää

Tavoitat meidät sähköpostitse viestinta@teosto.fi tai puh.  (09) 681 011.

Top 20 -kurssi
top 20 future hitmakers -kurssi

Vuosittaiselle kurssille valitaan 20 lupaavaa biisinkirjoittajaa perehtymään musiikkialaan ja ammattimaiseen musiikin tekemiseen.

Lue lisää
Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!

Evästeet Teoston verkkosivustolla

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi tai muulle laitteellesi ja tallentaa tietoa käynnistäsi Verkkosivustolla. Evästeiden avulla Teosto parantaa palveluidensa käytettävyyttä.

Evästeillä kerättyjä tietoja ei lähtökohtaisesti yhdistetä tunnistettuun henkilöön liittyviin henkilötietoihin, mutta jotkut evästeillä kerättävät tiedot saattavat olla välillisesti yhdistettävissä tunnistettuun henkilöön liittyviin henkilötietoihin.

Lue lisää tietosuojalausekkeestamme ja evästeselosteestamme.

Evästekategoriat
Välttämättömät evästeet

Nämä evästeet ovat välttämättömiä verkkosivustomme saatavuuden varmistamiseksi. Ne esimerkiksi lataavat osan verkkosivustomme toiminnoista etukäteen nopeuttaakseen verkkosivuston latautumista. Välttämättömiä evästeitä käytetään myös valitsemiesi asetusten määrittämiseen ja muistamiseen. Voit kieltää välttämättömien evästeiden käytön selainasetuksissasi, mutta huomioithan, etteivät verkkosivuston kaikki toiminnot ja osat sen jälkeen toimi välttämättä kunnolla.
Lisätietoja evästeistä

Analytiikkaevästeet

Käytämme analytiikkaevästeitä kehittääksemme verkkosivustomme toimintaa. Analytiikkaevästeillä kerätään tietoa muun muassa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme ja miten he navigoivat verkkosivuston eri välilehtien välillä. Tietoja käytetään lähtökohtaisesti anonyymissä muodossa.
Lisätietoa: tietosuojalauseke ja evästeseloste

Toiminnalliset evästeet

Toiminnallisten evästeiden avulla voimme tarjota verkkosivustollamme erilaisia toimintoja, kuten soittolistoja ja reaaliaikaisen chatin. Jos kiellät toiminnallisten evästeiden käytön, osa tai kaikki näistä toiminnoista ei välttämättä toimi oikein.
Lisätietoa evästeistä

Markkinointievästeet

Markkinointievästeet auttavat meitä räätälöimään markkinointia ja tarjoamaan verkkosivustomme käyttäjille tulevaisuudessa yksilöllisempiä palveluita. Keräämme markkinointievästeiden avulla tietoja esimerkiksi käyttäjän käyttäytymisestä ja mieltymyksistä verkkosivustollamme.
Lisätietoa evästeistä