Siirry sisältöön

Musiikki hoivalaitoksessa

  • Yritykselle tai yhteisölle, joka käyttää musiikkia hoivalaitoksen yleisissä tiloissa, toimipaikkakohtainen
  • Kattaa taustamusiikin esittämisen ja musiikin esittämisen tapahtumissa hoivalaitoksen vakituisille asukkaille, osallistujamäärä on enintään 200 henkilöä
  • Ei kata musiikin esittämistä hoivalaitoksen palveuiden tiloissa, jos ne ovat avoimia yleisölle tai niiden toiminnasta vastaa joku muu (lounasravintola, kampaamo jne.)
  • Hinta määräytyy vuodepaikkojen lukumäärän mukaan, laskutetaan kerran vuodessa

Mitä lupa kattaa?

Lupa kattaa palveluntarjoajan hoivalaitoksen vakituisille asukkaille ja heidän vierailleen tarjoaman taustamusiikin julkisen esittämisen, sekä heille järjestetyt maksuttomat tapahtumat, joiden osallistujamäärä on enintään 200 henkilöä.

Taustamusiikin osalta lupa kattaa sellaiset hoivalaitoksen toimitilat, joihin sen asukkailla ja/tai vierailla on pääsy, kuten esimerkiksi asukkaille tarkoitetut kahvio- ja ruokailutilat, aulat ja harrastetilat.

Tiloihin, jotka ovat avoimia myös muille kuin hoivalaitoksen asukkaille tai joissa toimintaa pyörittää joku muu, kuin palvelutoiminnan pyörittäjä, tarvitaan erillinen lupa. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi lounasravintola tai kahvila, kampaamo, kuntosali, hieroja jne.

Tapahtumiin, joihin osallistuu myös muita kuin hoivalaitoksen vakituisia asukkaita ja heidän vieraitaan tai joiden yleisömäärä on yli 200 henkeä, tarvitaan erillinen Tapahtumalupa.

Lupa on toimipaikkakohtainen. Luvan hankkijan tulee lupaa hakiessaan ilmoittaa eri tilat, joihin lupaa hakee.

Kenelle lupa on tarkoitettu, kuka sen tarvitsee?

Lupa on tarkoitettu yritykselle tai yhteisölle, joka käyttää musiikkia hoivalaitoksen yleisissä tiloissa.

Miten luvan hinta muodostuu ja mitä se maksaa?

Luvan hinta määräytyy hoivalaitoksen vuodepaikkojen lukumäärän mukaan. Lupa laskutetaan kerran vuodessa.

Kuinka kauan lupa on voimassa?

Lupa on voimassa toistaiseksi. Luvan irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Musiikki hoivalaitoksessa 2020
Vuodepaikkojen lukumäärä Hinta e/kalenterikuukausi
1-30 8,51
31-50 11,28
51-75 17,69
76-100 23,91
101-150 31,03
yli 150 38,77
Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Musiikki hoivalaitoksessa, käyttötapakohtaiset erityisehdot

Tällä luvalla Asiakas saa Teostolta ei-yksinomaisen oikeuden käyttää tekijänoikeuslain mukaisesti suojattuja, Teoston kulloinkin edustamia Teoksia musiikin julkiseen esittämiseen hoivalaitoksen yleisissä tiloissa.

Lupa kattaa asukkaille ja heidän vierailleen järjestetyt maksuttomat tapahtumat, joiden osallistujamäärä on enintään 200 henkilöä. Hoivalaitoksen yleisillä tiloilla tarkoitetaan sellaisia toimitiloja, joihin sen asukkailla ja/tai vierailla on pääsy, kuten erimerkiksi asukkaille tarkoitetut kahvio- ja ruokailutilat, aulat ja harrastetilat.

Lupa ei kata ulkopuolisille avoimia tiloja, kuten esimerkiksi kahviloita ja kuntosaleja. Lupa ei kata konsertteja eikä musiikin tallentamista. Lupa on laitoskohtainen.

Ehtojen soveltamisjärjestys

Näiden käyttötapakohtaisten erityisehtojen lisäksi sovelletaan Teoston yleisiä sopimusehtoja. Sopimusehtojen soveltamisjärjestys on seuraava:

1. käyttötapakohtaiset erityisehdot
2. Teoston yleiset sopimusehdot

Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!