Siirry sisältöön

Teoston hallitus

Ylintä päätösvaltaa Teostossa käyttää yhdistyksen jäsenkokous. Jäsenkokous valitsee Teostolle hallituksen ja hallitukselle puheenjohtajan. Teostossa puhetta ovat johtaneet vuosikymmenten varrella muun muassa Leevi Madetoja, Joonas Kokkonen ja Aulis Sallinen.

Kim Kuusi
Puheenjohtaja
Säveltäjä Kim Kuusi (s. 1947) on kauppatieteen maisteri ja suomalaisen mainosmusiikin voimahahmoja. Hän toimii mm. Musicmakers Oy:n säveltävänä toimitusjohtajana sekä konsultointitehtävissä erityisalueenaan musiikki markkinointiviestinnässä.
Tommi Tuomainen
Jäsen
Kustantaja, kauppatieteiden maisteri Tuomainen (s. 1977) on Elements Music Oy:n toimitusjohtaja ja Suomen Musiikkikustantajat ry:n puheenjohtaja. Hän aloitti työt musiikin parissa 1990-luvulla BMG:n talouspäällikkönä ja kustannuspäällikkönä.
Kaija Kärkinen
Kaija Kärkinen
Jäsen
Sanoittaja, laulaja ja näyttelijä Kärkinen (s. 1962) aloitti vuonna 1991 levytysuransa ja on tehnyt kymmenen albumia yhdessä säveltäjä-kitaristi Ile Kallion kanssa. Hän on toiminut Suomen Musiikintekijät ry:n puheenjohtajana vuodesta 2012.
Saara Konttinen
Jäsen
Kustantaja Saara Konttinen (s. 1979) on kauppatieteiden maisteri ja työskennellyt kustantajana vuodesta 2005 alkaen. Konttinen on myös Suomen Musiikkikustantajat ry:n hallituksen jäsen.
Jiri Kuronen
Jäsen

Jiri Kuronen (s. 1974) on ammattimuusikko ja sivutoiminen säveltäjä, joka on toiminut rytmimusiikin saralla jo 25 vuotta. Kuronen tekee myös opetustyötä, toimii Georg Malmstén-säätiön hallituksen puheenjohtajana sekä MES:n äänitetuotantotukilautakunnan jäsenenä. 

Antti Auvinen
Jäsen

Antti Auvinen (s. 1974) on työskennellyt päätoimisena säveltäjänä vuodesta 2004 lähtien. Hän on toiminut vuodesta 2014 alkaen myös Suomen Säveltäjät ry:n hallituksen puheenjohtajana.

HALLITUKSEN TEHTÄVÄT JA KOKOONPANO

Yhdistyksen hallituksen tehtävänä on:
1. edustaa yhdistystä,
2. johtaa luovaa säveltaidetta edistävää yleistä toimintaa
yhdistyksen piirissä,
3. hoitaa yhdistyksen omaisuutta ja vastata sen taloudesta,
4. ottaa ja erottaa yhdistyksen toimitusjohtaja,
5. valvoa yhdistyksen toimiston toimintaa.

Hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja ja viisi muuta jäsentä: kaksi kevyen musiikin tekijää, yksi vakavan musiikin tekijä ja yksi kaikkia musiikin tekijöitä edustava jäsen sekä kaksi kustantajajäsentä. 

HALLITUKSEN NEUVONANTAJAT

Hallituksen jäsenten toimikausi on aina kaksi vuotta. Hallituksen työjärjestyksestä ilmenevät tarkemmat hallitustyöskentelyn järjestämistä koskevat määräykset. Hallitus päättää toimiston henkilöstön palkitsemisesta.

TILINTARKASTUS

Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen tilintarkastajana toimii Keskuskauppakamarin hyväksymä tilitarkastusyhteisö. Tilintarkastajan toimintaa ja palveluita arvioidaan säännöllisesti. Teoston tilintarkastajana toimii KPMG Oy, päävastuullisena tilintarkastajanaan KHT Heidi Vierros. KHT Vierros on toiminut Teoston päävastuullisena tilintarkastajana vuodesta 2002 alkaen.

Lue lisää
Organisaatio
Päättävät jäsenet
Avustuksia ja tukea musiikkiin
Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!