Siirry sisältöön

Vastuullisuus

Olemme aatteellinen voittoa tavoittelematon yhdistys. Perustehtävänämme on mahdollistaa musiikin ammattimainen tekeminen ja käyttäminen.

Vastuullisuutemme näkyy siinä, että huolehdimme tekijänoikeuksien toteutumisesta ja niiden kollektiivisesta hallinnoinnista laadukkaasti ja tehokkaasti. Panostuksemme näkyvät koko yhteiskunnassa kotimaisen luovan säveltaiteen edistämisenä.  Toimintamme perustuu luottamukseen, ja luottamus puolestaan rakentuu vastuulliselle toiminnalle.

Yhteiskuntavastuun raportoinnissa on pyritty noudattamaan GRI (Global Reporting Initiative) viitekehystä, jonka mukaisesti raportoimme erityisesti Teostolle olennaisten näkökulmien kehityksestä.

Teoston tavoitteena on, että Suomessa on hyvät edellytykset työskennellä luovalla alalla, tehdä ja käyttää musiikkia ammattimaisesti. Hallinnoimme musiikin tekijöiden tekijänoikeuksia sekä edistämme kotimaista luovaa säveltaidetta.

Lue lisää:

Taloudellinen vastuu

Huolehdimme toiminnan tehokkuudesta ja kilpailukyvystä. Näin varmistamme sen, että olemme luotettava kumppani, työnantaja ja yrityskansalainen.

Sosiaalinen vastuu

Teoston tekevät ihmiset! Meillä on palvelualtis, hyvinvoiva ja työpaikastaan ylpeä henkilöstö, jonka tehtävä on tuottaa laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Ympäristövastuu

Toiminnassamme ympäristöarvot ovat tärkeässä roolissa ja tavoitteemme on hiilineutraalius organisaationa. Kierrätämme, säästämme materiaaleissa ja seuraamme toimintamme hiilijalanjälkeä.

Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!