Siirry sisältöön
Eija Hinkkala

Musiikin tekijälle

Olemme säveltäjien, sanoittajien, sovittajien ja musiikkikustantajien järjestö.

Sanoittaja Eija Hinkkala
Teoston asiakas vuodesta 1991

Sinä voit keskittyä luovaan työhön, me huolehdimme musiikkisi taloudellisista oikeuksista. Teemme sopimuksia, myymme lupia, laskutamme korvauksia ja tilitämme korvaukset sinulle. Näin mahdollistamme musiikin ammattimaisen tekemisen.

Osallistumme aktiivisesti myös yhteiskunnalliseen keskusteluun ja teemme työtä musiikin tekijöiden sosiaaliturvan ja toimintaedellytysten parantamiseksi. Tähän mennessä jo lähes 40 000 musiikin säveltäjää, sanoittajaa, sovittajaa ja kustantajaa on valinnut meidät kumppanikseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Teoston kattava asiantuntemus ja palveluvalikoima varmistaa, että saat kulloiseenkin tilanteeseesi sopivaa palvelua. Voit halutessasi valita, kuinka laajasti toivot Teoston edustavan sinua.

Korvauksia musiikistasi

Neuvottelemme puolestasi sopimukset kaikkien musiikkia käyttävien tahojen kanssa ja maksamme niistä kertyvät korvaukset. Lisensoimme musiikkisi radio-, TV-, online-, taustamusiikki- ja livekäyttöön Suomessa ja ulkomailla. Keräämme kattavasti ja tilitämme tarkasti korvaukset musiikkisi käytöstä.

Laajat yhteistyöverkostot

Meillä on ulkomaisten järjestöjen kanssa yhteistyösopimuksia, jotka kattavat yli 100 maata. Olemme myös pohjoismaisten järjestöjen yhteenliittymässä Polaris Hubissa, joka neuvottelee globaaleiden jättien kanssa musiikinkäytön ehdoista. Kauttamme pääset osaksi musiikintekijöiden yhteisöä ja jäsenjärjestöjemme palveluiden piiriin.

Tarpeidesi mukaan joustavat palvelut

Saat käyttöösi henkilökohtaisen asiakaspalvelun kolmella kielellä sekä verkkopalvelun, josta näet muun muassa tiedot musiikkisi käytöstä ja esittämisestä. Halutessasi voit rakentaa itsellesi sopivimman ratkaisun:  Asiakassopimuksemme mahdollistaa, että voit lisensoida osan musiikistasi itse ja olla kuitenkin samalla asiakkaamme ja saada Teoston tuoman turvan ja edut.

Top 20 -kurssilla tehdään musiikkia
Musiikkialan ABC

Oletko tuore musiikin tekijä ja haaveiletko menestyksestä? Musiikkialan ABC -juttusarjassa käymme läpi, miten musiikkiala toimii ja kuka kukin musiikkialalla on.

Lue lisää
Yhdistämme musiikin tekijät ja käyttäjät
Musiikkia luodaan
1. SINÄ SÄVELLÄT, SANOITAT TAI SOVITAT MUSIIKKIA

Tee Teostoon musiikistasi teosilmoitus ja esiintymisistäsi esiintymisilmoitukset.

Musiikkia esitetään
2. Musiikkiasi esitetään

Me Teostossa myymme musiikin käyttäjille lupia, jotta he voivat esittää tai käyttää musiikkiasi.

Rahaa musiikista
3. SAAT RAHAA MUSIIKISTASI

Me keräämme musiikkisi käytöstä korvaukset ja tilitämme ne sinulle neljä kertaa vuodessa.

Luo musiikkia
4. JA VOIT LUODA UUTTA

Sinä voit keskittyä musiikin
tekemiseen. Me huolehdimme oikeuksistasi.

Tutustu verkkolehteemme
Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!