Siirry sisältöön

Kehitys & innovaatiot

Olemme mukana uudistamassa musiikkialaa

Teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti musiikin tuottamista, jakelua ja kuluttamista monin eri tavoin. Olemme aktiivisesti mukana rakentamassa musiikkialan tulevaisuutta sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Musiikkialan murros on jatkuvaa, ja teknologia avaa jatkossakin alalle uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttaa musiikkialan rakenteita. Tutkimme alan muutoksia, kehitystä sekä uusien teknologioiden mahdollisuuksia yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa.

Teoston kehitystoiminta perustuu verkostoissa ja kumppanien kanssa toteutettavaan innovaatiotoimintaan, ketterään asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja systemaattiseen tulevaisuuden ennakointiin

Tutkimustietoa musiikkialasta

Kehittämisen tueksi tarvitaan ajantasaista tutkimus- ja markkinatietoa, jota tuotetaan sekä itse että hankitaan ulkopuolisista lähteistä. Teostolle syntyy perustoimintansa myötä runsaasti musiikkiin liittyvää tietoa, jota yhdistämällä ja analysoimalla pystymme tarjoamaan tietoa musiikkialasta ja sen trendeistä.

Aktiivinen kumppaniverkosto

Teemme kehittämisessä yhteistyötä teknologiayritysten, musiikki- ja teknologiastartupien, innovaatioverkostojen, tutkijoiden ja musiikkialan toimijoiden kanssa. Työtä tehdään esimerkiksi alan keskeisissä tapahtumissa, yhteistyöverkostoissa ja erilaisten kokeilujen ja pilottiprojektien muodossa. Pilottien ja kokeilujen avulla pyrimme tunnistamaan ja kehittämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja ennakoimaan tulevaisuuden vaatimuksia Teoston toiminnalle.

Lue lisää Teoston kehityshankkeista

Kiinnostuitko? Ota yhteys ja kysy lisää!

Ano Sirppiniemi
Senior Advisor, teknologiat ja ennakointi
Annathan meille palautetta!

Kehitämme verkkosivujamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Vastaaminen onnistuu nopeasti!