Siirry sisältöön

GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtaja Visa Palonen siirtyy uusiin tehtäviin

02.09.2015

GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtaja Visa Palonen on irtisanoutunut tehtävästään siirtyäkseen uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolella.
 
– GT Musiikkiluvat Oy:n jättäminen ei ollut helppo päätös, sillä uskon, että yhtiöllä on edessään hienoja ja mielenkiintoisia vuosia suomalaisen musiikinkäytön näköalapaikalla. GT Musiikkiluvat Oy:n toiminnan kehittäminen on uuden luomista ja edellyttää täysipainoista keskittymistä yhtiön perustamisvaiheeseen. On ollut ilo työskennellä osaavien ja ammattitaitoisten ihmisten parissa. Haluan kiittää GT Musiikkiluvat Oy:n omistajia ja hallitusta hyvästä yhteistyöstä, sekä toivottaa menestystä yhtiön tulevaisuuteen, Palonen toteaa.
 
GT Musiikkiluvat Oy:n hallitus ja omistajat kiittävät Palosta hänen panoksestaan yhtiön hyväksi.
 
– Palosella on ollut keskeinen rooli GT Musiikkiluvat Oy:n toiminnan käynnistämisessä. Ymmärrämme Palosen päätöksen ja toivotamme hänelle menestystä uusien haasteiden parissa, toteaa Kim Kuusi, GT Musiikkiluvat Oy:n hallituksen puheenjohtaja.  
 
GT Musiikkiluvat Oy on Gramexin ja Teoston perustama yhteisyritys, joka tulevaisuudessa hoitaa näiden tekijänoikeusjärjestöjen taustamusiikki- ja tapahtumalupien myyntiä, markkinointia, laskutusta ja asiakaspalvelua.
 
 
GT Musiikkiluvat Oy
 
Kim Kuusi                                            Visa Palonen
Hallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot:
Kim Kuusi
Hallituksen puheenjohtaja
GT Musiikkiluvat Oy
P. 040 5483458
kim.kuusi@musicmakers.fi
 

Jaa somessa