Siirry sisältöön

Ilmoita keikkasi ajoissa

06.09.2017

Esitysilmoitusten tekemisen aikaikkuna kapenee syksyllä. Syksystä 2017 alkaen esitysilmoitusten vastaanottamisessa aletaan noudattaa neljää tiukkaa aikarajaa, joiden ulkopuolella esitysten ilmoittaminen Teostolle ei ole mahdollista.  

Ilmoita nyt alkuvuoden keikkasi viimeistään 31.10. mennessä.

Muutoksen tavoitteena on esityskorvausten laskuttaminen aiempaa nopeammin ja vastaavasti korvausten tilittäminen musiikintekijöille entistäkin nopeammin.

Esitysilmoituksessa ilmoitetaan mm. esiintymisen päivämäärä ja paikka, esitetyt teokset ja teosten tekijät sekä esitettyjen teosten kesto. Nämä tiedot tarvitaan, jotta voimme maksaa esityskorvaukset musiikintekijöille ja -kustantajille.

Tähän saakka esitysilmoituksia on saapunut Teostoon vuodenkin viiveellä, ja tammikuun aikana ilmoituksia on tullut tuhansia. Ruuhka on vaatinut runsaasti työtä tekeviä käsiä ja korvaukset esityksistä ovat kulkeneet hitaasti.

Teethän siis esitysilmoitukset hyvissä ajoin, Keikkamobiililla voit ilmoittaa esityksesi myös etukäteen. 

Esitysilmoituksissa kerrotut tiedot ovat musiikintekijöille ensiarvoisen tärkeitä; niiden perusteella tilitämme korvauksia niille musiikintekijöille, joiden musiikkia tilaisuuksissa, konserteissa ja keikoilla on soitettu.

Viime vuonna saimme esitysilmoituksia yhteensä yli 42 000 kappaletta. Kiitämme kaikkia aktiivisuudesta – määrä on kerrassaan huikea!

Lue lisää

Miten teen esitysilmoituksia?

 

Jaa somessa