Siirry sisältöön

Matti Pajarinen aloittanut aluevastaavana

17.08.2018

Kuka olet ja mitä tulit Teostolle tekemään?

Olen Pajarisen Matti Oulusta ja aloitin Teostolla elokuun alussa tapahtumaliiketoiminnan aluevastaavana. Alueena minulla on Lappi, Pohjois- ja Keski-Suomi.

Millaisten asioiden parissa olet työskennellyt aiemmin?

Työhistoriani on rakennusalalta, jossa olen 15 vuoden ajan toiminut myynti-, markkinointi,- ja esimiestehtävissä. Myös asiakassuhteiden ylläpito ja uusien hankkiminen on ollut aina toimenkuvassa mukana ja luulen että tässä Teoston aluevastaavan tehtävässä tästä kokemuksesta on etua. Edellinen työnantajani oli Pukkila Oy Ab, jossa hoidin aluepäällikön tehtäviä.

Miten työ on Teostolla lähtenyt käyntiin?

Paljon on tullut uusia asioita ja toimintamalleja, mutta näitä tekemällä nämä uudet asiatkin tulevat tutuiksi ja tulevat rutiininomaisiksi, jota työssäni tarvitaan. Odotan myös innolla tapaamisia eri alan järjestäjätahojen ja henkilöiden kanssa.

Työkaverit ovat ottaneet minut erittäin hyvin vastaan ja olenkin jo saanut hyvin perehdytystä monessakin eri asiassa. Teostosta ja sen työntekijöistä huokuu hyvä ja rento fiilis, mutta samalla rautainen ammattitaito sekä asiantuntevuus.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Musiikki eri muodoissa on kuulunut elämääni aina. Olen soittanut eri bändeissä yli kahdenkymmenen vuoden aikana. Pääinstrumenttinani on rummut, mutta olen kiinnostunut yleensäkin eri soittimista ja niiden tuottamista äänistä ja sävelistä. Lisäksi pyrin käymään mahdollisimman paljon mielenkiintoisilla keikoilla ja festareilla. Musiikkimakuni on erittäin laaja, mutta ehkä eniten sydämeni sykkii raskaammalle musiikille.

Muihin harrastuksiini kuuluu kuntoa ylläpitävä urheilu, kotiaskareet ja puuhastelu kahden tyttäreni kanssa, matkailu sekä leffat ja sarjat.

Jaa somessa