Siirry sisältöön

Miia Engberg aloittanut liiketoiminnan kehityspäällikkönä

21.08.2019
Kuka olet ja mitä tulit Teostolle tekemään?
 
Olen Miia Engberg ja tulin Teostolle liiketoiminnan kehityspäälliköksi. Tulen keskittymään myynnin ja lisensioinnin kehityshankkeisiin sekä vastaan liiketoiminnan kehittämisen mallista yhdessä muun kehitystiimin kanssa. 
 
Missä ja minkä asioiden parissa olet työskennellyt aikaisemmin?
 
Olen työskennellyt lähes koko urani digitaalisten palveluiden kehityshankkeiden ja asiakaskokemuksen kehittämisen parissa. Katson maailmaa erityisesti asiakkaan (ja ihmisen!) näkökulmasta ja uskon, että hyvä asiakaskokemus johtaa hyvään liiketoimintaan. Minulla on kokemusta usealta toimialalta; viimeksi vähittäiskaupasta Keskossa, sitä ennen terveydestä Mehiläisessä, mediasta Maikkarilta sekä operaattorimaailmasta Radiolinjalta.
 
Mikä sai sinut kiinnostumaan avoinna olevasta paikasta ja Teostosta työpaikkana?
 
Teoston tilanne on mielestäni erittäin mielenkiintoinen, kun ympärillä niin moni asia muuttuu jatkuvasti, mikä pakottaa innovoimaan ja kehittämään uutta. Teosto on jo hyvässä vauhdissa monella saralla ja uusi strategia kirkastaa suuntaa. Innostuin kovasti mahdollisuudesta olla mukana luomassa uusia palveluita ja kehittämässä Teoston asiakkaiden asiakaskokemusta usealla eri tavalla. Koen myös merkitykselliseksi sen, että voin olla edistämässä luovan työn edellytyksiä.
 
Miltä ensimmäiset päivät Teostossa ovat tuntuneet ja mitä erityisesti odotat uudelta työltäsi ja työkavereiltasi?
 
Vastaanotto on ollut todella lämmin ja olen päässyt perehtymään jo moneen eri asiaan. Teostolaiset tuntuvat olevan todella avuliaita ja jakavat avoimesti osaamistaan. Tietoa toki tulee enemmän kuin ehtii sulatella, mutta se on vain positiivista. Odotan kovasti, että pääsen kunnolla käsiksi varsinaiseen työhön ja sitä, että kehityshankkeiden lopputulemat näkevät päivänvalon. On myös mielenkiintoista päästä suunnittelemaan kehityksen toimintamallia ja hakea tapoja, joilla saamme toimimaan sen käytännössä ja elämään teostolaisten arjessa.
 
Mitä teet vapaa-ajallasi? Onko sinulla jotain harrastuksia?
 
Vapaa-aikani käytän perheeni ja ystävien kanssa sekä liikkuen; juosten, kävellen ja talvella hiihtäen. Lukeminen on myös mukavaa ja ajoittain tulee tehtyä käsitöitä. Teatterissa, konserteissa ja museoissa on kiva piipahtaa silloin tällöin. Minulla on 12- ja 14-vuotiaat liikuntaa harrastavat pojat, joten jonkin verran aikaa tulee vietettyä myös kentän laidalla kannustaen ja jännittäen.
Jaa somessa