Siirry sisältöön

Miksi Top 20 -kurssille kannattaa hakea?

29.09.2023

Miksi Top -kurssille kannattaa hakea? Mitä hyötyä kurssista on urapolun rakennuksessa? Kenen kanssa siellä voi verkostoitua ja mitä käytännön asioista kurssilla oppii? Kuule alla olevilta videoilta vuoden 2016-2022 kurssilaisten kokemuksia Top 20 -kurssista.

Top 20 -kurssi käynnistyy vuosittain tammikuussa ja haku seuraavalle kurssille aukeaa edellisen vuoden lokakuussa.

Ani Nnebedum kertoo, mikä kurssilla oli hänelle merkityksellisintä ja miltä tuntuu tehdä musiikkia uusien ihmisten kanssa.
Anniina Timonen kertoo kurssin verkostoitumismahdollisuuksista sekä muiden tekijöiden että kustantajien kanssa.
Emily Frost kertoo löytäneensä kurssilta omat vahvuutensa biisinkirjoittajana ja tutustuneensa tulevaisuuden kollegoihin.
Kaisa Korhonen kertoo, miten kurssilta paljon mm. hiljaista tietoa kokeneemmilta tekijöiltä ja voi oppia asioita, mitä ei netistä suoraan löydä.
Karri Mikkonen kertoo, miten tutustui K-popin maailmaan kurssin kontaktien kautta.
Uyen Dang kuinka pääsi verkostoitumaan laajasti sekä muiden tekijöiden että koko toimialan kanssa.

Top 20 -kurssi nuorille musiikintekijöille

Top 20 – Future Hitmakers -kurssin tavoitteena on auttaa musiikin tekijöitä etenemään urallaan, verkostoitumaan muiden biisintekijöiden ja musiikkialan ammattilaisten kanssa sekä inspiroida luomaan uutta musiikkia. Kurssille haetaan vuosittain syksyllä ja uusi kurssi alkaa aina tammikuussa.

Kurssilla tunnetut musiikintekijät kertovat työskentelytavoistaan, biisiensä synnystä ja urapoluistaan. Lisäksi kustannus- ja levy-yhtiöiden edustajat valottavat alan lainalaisuuksia ja toimintamalleja sekä vinkkaavat, miten aloittelevat tekijät pääsevät mukaan bisnekseen.

Löydät Top 20 -kurssin nyt myös TikTokista

Haluatko seurata mitä kurssilla tapahtuu tai kuulla Top 20 -kurssin kokeneiden mentoreiden vinkit musiikintekoon. Seuraa meitä TikTokissa.

Jaa somessa