Siirry sisältöön

Musiikki henkilökunnan tiloissa ja tapahtumissa

  • Antaa oikeuden esittää taustamusiikkia yrityksen henkilöstötiloissa ja henkilökunnan tapahtumissa riippumatta siitä, missä ne järjestetään
  • Tarvitaan yrityksiin, joissa on enemmän kuin 25 työntekijää
  • Lupa on voimassa koko vuoden, hinta määräytyy henkilöstön määrän mukaan
  • Musiikki voi olla live- tai äänitemusiikkia
  • Lupa laskutetaan vuosittain yhdessä erässä

Kenelle lupa on tarkoitettu, kuka sen tarvitsee?

Lupa on tarkoitettu työnantajille, joilla on enemmän kuin 25 työntekijää ja jotka tarjoavat henkilökunnalleen musiikkia.

Mitä lupa kattaa?

Lupa kattaa musiikin esittämisen taustamusiikkina henkilöstötiloissa, joihin asiakkailla ei ole pääsyä (esimerkiksi työ-, varasto- ja taukotilat) sekä musiikin esittämisen henkilökunnan tapahtumissa (esimerkiksi kesäjuhlat, pikkujoulut). Henkilökunnan tilaisuudet voidaan järjestää myös muissa kuin yrityksen omissa tiloissa.

Musiikki voi olla äänitemusiikkia (tallennettua), eli se soitetaan radiosta, televisiosta, nettiradiosta tai laillisesta lähteestä hankitulta fyysiseltä tallenteelta kuten cd-levyltä. Musiikki voi myös olla bändin tai orkesterin soittamaa elävää musiikkia.

Kuinka kauan lupa on voimassa?

Tehtyäsi sopimuksen Teoston kanssa lupa on voimassa toistaiseksi eli kunnes irtisanot sen. Luvan irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Miten luvan hinta muodostuu ja mitä se maksaa?

Luvan hinta määräytyy henkilöstön määrän mukaan.

Miten ja koska lupa maksetaan?

Lupa laskutetaan vuosittain yhdessä erässä.

Musiikki henkilökunnan tiloissa ja tapahtumissa 2023
Luvan hinta henkilöstömäärään perustuen
0,6007 e/työntekijä/kalenterikuukausi
Hintoihin lisätään arvonlisävero 10 %.
Musiikki henkilökunnan tiloissa ja tapahtumissa 2024
Luvan hinta henkilöstömäärään perustuen 
0,6295 e/työntekijä/kalenterikuukausi
Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Musiikki henkilökunnan tiloissa ja tapahtumissa, käyttötapakohtaiset erityisehdot

Lupa kattaa musiikin julkisen esittämisen ja sitä mahdollisesti edeltävän välittämisen Asiakkaan toimesta (kuten taustamusiikki) Asiakkaan henkilöstölle toimipaikan työtiloissa ja henkilökuntakäytössä olevissa työ-, varasto-, tauko- ja ruokatiloissa, joissa tapahtuva toiminta on Asiakkaan ylläpitämää.

Lupa kattaa lisäksi musiikin julkisen esittämisen kaikissa Asiakkaan omalle henkilöstölleen järjestämissä pääsymaksuttomissa tapahtumissa (kuten joulujuhlat) riippumatta siitä, järjestetäänkö ne Asiakkaan omissa tiloissa tai muissa tiloissa.

Lupaa ei ole sidottu nimettyyn esityspaikkaan. Mikäli yrityksen henkilöstömäärä kasvaa vähintään 50 henkilöllä Teostolle ilmoitettuun määrään nähden, ilmoittaa Asiakas muutoksesta Teostolle. Teosto voi tarkistaa yrityksen henkilöstömäärän vuosittain.

Lupa ei kata musiikin tallentamista. Lupa ei myöskään kata musiikin esittämistä asiakaskäyttöön tarkoitetuissa tiloissa eikä tiloissa, joissa tapahtuvien toimintojen hoitamisen Asiakas on ulkoistanut muulle taholle (kuten henkilöstöravintolat, kuntosalit).