Siirry sisältöön

Säv. san. sov. -podcastin neljäs kausi esittelee usean genren tekijöitä

Pedro Hietanen, kuvaaja Vesa Moilanen / Lehtikuva
20.09.2022

Vuodesta 2017 asti musiikinystäviä ja -tekijöitä ilahduttanut Teoston Säv. San. Sov. -podcast jatkuu jälleen neljännellä kaudellaan. Esillä ovat muun muassa isot hittibiisit, elokuvamusiikki, jazz ja nykymusiikki.

Säv. san. sov. on podcast, jossa musiikintekijät ja säveltäjät puhuvat musiikista ja omista työskentelytavoistaan. Neljännellä kaudella uusia podcast-jaksoja julkaistaan syyskuusta marraskuun loppuun aina kahden viikon välein.

Kesäkuussa julkaistiin neljännen kauden ensimmäinen jakso, jossa syvennyttiin laulaja-lauluntekijä J. Karjalaisen mielenmaisemaan. Jakso on kerännyt Spotifyn ja Teoston verkkosivujen kautta jo lähes 1500 kuulijaa. Kuuntele jakso Teoston podcast-sivuilta tai Spotifysta.

Syksyn ensimmäinen vieras on Pedro Hietanen, jonka jo 1960-luvulla alkanut ura säveltäjänä, sovittajana, yhtyeen johtajana, muusikkona ja säestäjänä hakee vertaistaan. Kuuntele jakso Teoston podcast-sivuilta tai Spotifysta.

Kauden muita tulevia podcast-tähtiä ovat muun muassa Arttu Wiskarin ja Erika Vikmanin suurhitit kirjoittanut Janne Rintala, Teosto-palkinnon Juniper-levyllään pokannut saksofonisti-musiikintekijä Linda Fredriksson, palkintoja kahminut elokuva- ja mediasäveltäjä Juri Seppä, hittibiisejä tahkoava kirjoittajakaksikko Ellinoora ja Samuli Sirviö sekä Teosto-palkintoehdokkaana tänä vuonna loistanut taidemusiikin säveltäjä Minna Leinonen.

Haastattelijana podcastissa on perinteiseen tapaan pitkän linjan musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen.

Pedro Hietasen kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Jaa somessa