Siirry sisältöön

Se biisi kosketti -kampanja 2013

24.04.2013

Missä sinulle ikimuistoisessa tapahtumassa tai hetkessä suomalainen musiikki on ollut mukana? Muistatko esimerkiksi, mikä kappale soi päättäjäisjuhlissasi tai kun kuulit saaneesi ensimmäisen kesätyöpaikkasi? Muistuttaako jokin kappale sinua lapsesi syntymästä tai häistäsi? Tai onko jokin kappale melkein muuttanut maailmasi?

Kerro tarinasi ja osallistu festarilippujen arvontaan! Kaikkien tarinansa kertoneiden kesken arvotaan kolme kahden hengen lippupakettia tämän kesän kotimaisille festivaaleille.

Lue vuoden 2013 tarinoita täällä

Tutustu vuoden 2018 kampanjaan

Helpoimmin voit kertoa tarinasi verkkolomakkeella, mutta voit lähettää sen myös sähköpostilla tai kirjeitse osoitteeseen Teosto, Lauttasaarentie 1, 00200 Helsinki. Sähköpostiviestin otsikkokenttään tai kuoreen merkintä ”Se biisi kosketti”.

Ohjeita
1. Tarinoita julkaistaan Teoston verkkopalveluissa ja asiakaslehti Teostoryyn kirjoitettavissa jutuissa. Pidätämme itsellämme oikeuden myös olla julkaisematta meille lähetettyä tarinaa. Ilmoita tarinan yhteydessä seuraavat tiedot:

  • Etu- ja sukunimi
  • Tarinan yhteydessä käytettävä nimimerkki (muutoin käytämme etunimeäsi nimimerkkinä)
  • Ikä
  • Kotipaikka
  • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Tarinoiden yhteydessä julkaistaan ainoastaan tarinan lähettäjän etunimi tai nimimerkki, ikä sekä kotipaikka.  Sukunimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen tarvitsemme palkintojen toimittamiseen, mikäli voitat arvonnassa, eikä niitä julkaista tai käytetä kilpailun ulkopuolisiin tarkoituksiin. Jos haluat kertoa tarinasi, mutta et osallistua festarilippujen arvontaan, sinun ei tarvitse ilmoittaa sukunimeäsi tai yhteystietojasi.

2. Tarinan kirjoitustyyli on vapaa. Pituutta tarinalla voi olla maksimissaan 1500 merkkiä.

3.  Myös tarinaan liittyvät valokuvat ovat tervetulleita! Digitaalista aineistoa voit lähettää verkkolomakkeen yhteydessä tai sähköpostitse (tiedostokoko maksimissaan 15MB).  Varmistathan, että sinulla on kuvan käyttöoikeudet eli lupa sekä kuvassa olevilta henkilöiltä että valokuvan ottajalta julkaista kuva. Myös valokuvia voidaan julkaista Teoston verkkopalveluissa ja Teostoryyn kirjoitettavien juttujen yhteydessä.

Palkintojen arvonta
1. Tarinoita voi lähettää 31.5.2013 saakka.
2. Kaikkien tarinansa lähettäneiden kesken arvotaan 3.6.2013 alkavalla viikolla kolme kahden lipun festaripakettia kesän kotimaisille festivaaleille. Arvonnan voittajat voivat itse valita festivaalin, jolle liput haluavat. Voittajiin otamme yhteyttä henkilökohtaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää, tavoitat meidät sähköpostilla, Facebookista ja Twitteristä.

Esimerkkitarina (keksitty):
”Tapasin tulevan mieheni toukokuussa 1998, kesän ensimmäisenä lämpimänä päivänä. Olimme kavereiden kanssa piknikillä Espan puistossa, söimme eväitä ja joimme viiniä. Espan lavalla tapahtui jotakin ja tajusimme, että siellä oli meille yllätyksenä esiintymässä Kauko Röyhkä. Kun Mieluummin vanha kuin aikuinen alkoi soida, viereeni viltille istahti mies, jolla oli mukavan lämpimät silmät – ja kädet. Vaikka biisi on hieman erikoinen rakkauslaulu, se on kuitenkin meille Se biisi.”
 – Aila, 46, Helsinki

Jaa somessa