Siirry sisältöön

Stefan Kajanus GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtajaksi

22.04.2016

KTM Stefan Kajanus on nimitetty Gramexin ja Teoston yhteisyrityksen GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 16.5.2016.

Stefan Kajanus (44) on toiminut viimeiset 14 vuotta media- ja kustannusaloilla johtotehtävissä. Hän on toiminut mm. Monster.fi:n toimitusjohtajana, Kauppalehden mediamyynnin johtajana, Etuovi.com:n myyntijohtajana sekä Schildts & Söderströmsin varatoimitusjohtajana ja myyntijohtajana. Hänellä on pitkä kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta eri ympäristöissä.

– Gramexin ja Teoston yhteisen musiikkilupakaupan rakentaminen etenee suunnitellusti ja kasvavalla intensiteetillä. On hienoa, että saimme Stefanin kaltaisen kokeneen johtajan vetämään yhteisyritystä ja luomaan puitteita sen tulevaisuuden menestykselle, sanoo GT Musiikkiluvat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kim Kuusi.

– GT Musiikkiluvat liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen on minulle upea haaste, jossa yhdistyvät tehtävän vaatimukset ja oma osaamiseni, sanoo Stefan Kajanus. – On hienoa päästä kehittämään yhdessä osaavan henkilöstön kanssa monikanavaista palveluliiketoimintaa, jota omistajajärjestöt ovat huolella valmistelleet.

GT Musiikkiluvat alkaa vuoden 2017 aikana myydä Teoston ja Gramexin puolesta lupia musiikin käyttöön taustamusiikkina ja tapahtumissa.

Tekijänoikeusjärjestöjen toimitusjohtajat odottavat Kajanukselta vahvaa panosta uuden lupakaupan ja asiakaspalvelun kehittämisessä. Jatkossa valtaosa asiakkaista saa tarvitsemansa musiikkiluvat yhdeltä luukulta. GT Musiikkiluvat tulee palvelemaan noin 40 000 asiakasta.

– Useimmat asiakkaamme tarvitsevat musiikin käyttöön luvan sekä Teostosta että Gramexista. Uskommekin, että yhteinen palveluyritys helpottaa asiakkaidemme arkea, sanoo Teoston toimitusjohtaja Katri Sipilä.

– Stefan Kajanuksen kokemus asiakaslähtöisestä markkinoinnista on tärkeää kehittäessämme Gramexin ja Teoston yhteistä musiikkilupien asiakaspalvelua, sanoo Gramexin toimitusjohtaja Ilmo Laevuo.

Jaa somessa