Siirry sisältöön

Taustamusiikkilupien asiakaspalvelua ja laskutusta hoitaa Musiikkiluvat.fi

03.10.2016

Taustamusiikkiluvat ovat normaalisti voimassa asiakaspalvelun siirrosta huolimatta, eikä asiakkaiden tarvitse tehdä mitään. Musiikkiluvat.fi:n asiakaspalveluun siirtyi Teoston kokenutta ja osaavaa asiakaspalveluhenkilökuntaa, joten kaikissa taustamusiikkiin liittyvissä asioissa asiakkaita auttavat jatkossakin tutut ammattilaiset.

Musiikkiluvat.fi:n asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse soittamalla numeroon 030 6705 030* tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi. Asiakaspalvelu on avoinna ma – to klo 9 – 16 ja
pe klo 9 – 15.

Tapahtumien lupa- ja laskutusasioita hoitaa jatkossakin Teosto

Teoston asiakaspalvelu palvelee musiikkia käyttäviä asiakkaita jatkossakin kaikissa tapahtumien musiikinkäyttölupiin ja laskutukseen (tanssit, keikat, konsertit, festivaalit, karaoke jne.) sekä muun muassa musiikin nettikäyttöön liittyvissä asioissa.

Teoston asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä tapahtumien lupa-asioissa puhelimitse, chatissa tai yhteydenottolomakkeella. Kaikki yhteystietomme ja asiakaspalvelun ajantasaiset aukioloajat löydät Ota yhteyttä -sivulta.  Lisätietoa kaikista Teoston musiikinkäyttöluvista löydät myös Musiikin käyttöluvat -osiosta.

Jaa somessa