Siirry sisältöön

Teosto kerää tarinoita merkittävistä hetkistä musiikin parissa

06.05.2013

85-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Teosto kerää tarinoita ja muistoja hetkistä, joissa suomalainen musiikki on ollut läsnä. Oman tarinansa voi käydä kertomassa Teoston verkkosivuilla toukokuun ajan.

”Musiikkia tehdään ja kuunnellaan enemmän kuin koskaan ja musiikki on usein tiiviisti läsnä niin arjessa kuin juhlahetkissä. Juhlavuotemme kunniaksi haluammekin kerätä tarinoita, joissa musiikilla on ollut suuri merkitys ja musiikki on koskettanut tai tehnyt vaikutuksen”, Teoston viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tomi Korhonen kertoo.

Tarinat voivat liittyä elämän suuriin hetkiin, kuten lapsen syntymään tai valmistujaisiin – tai arkisempiin hetkiin, joissa jokin kappale on koskettanut tai kiteyttänyt hetken tunnelman.

”Monilla on varmasti jokin kappale, joka liittyy elämän suuriin hetkiin tai muistuttaa tärkeästä ihmisestä. Näissä hetkissä musiikki on keskeinen osa muistoa ja tarinaa”, Korhonen arvioi.

Omia muistojaan ja tarinoitaan voi käydä kertomassa osoitteessa www.teosto.fi/sebiisikosketti. Tarinoita julkaistaan kevään ja kesän mittaan Teoston verkkosivulla ja asiakaslehdessä.

Oman tarinansa voi jakaa Teoston verkkosivuilla 31.5. asti. Kaikkien tarinansa kertoneiden kesken arvotaan lippuja kesän kotimaisille festivaaleille.

Jaa somessa