Siirry sisältöön

Teosto mukana BIME Conference & Festival -tapahtumassa Bilbaossa

24.10.2017
Teoston Turo Pekari (Senior advisor, innovation and Discovery) on puhujana Bilbaossa Espanjassa järjestettävässä BIME Conference & Festival -tapahtumassa 25. – 28.10.2017. Bime Pro -konferenssissa keskustelujen aiheina ovat innovaatiot, teknologia ja musiikkioikeuksien hallinnoinnin tulevaisuus.
 
Pekari osallistuu Future talk: The role of innovation and technology in the future of music rights management -keskusteluun keskiviikkona 25.10. Keskustelussa käsitellään musiikkialan keskeisten toimijoiden kuten tekijänoikeusjärjestöjen innovaatiotoimintaa ja uusien teknologioiden hyödyntämistä oikeuksien hallinnoinnissa. 
 
Mitkä trendit vaikuttavat tulevaisuudessa musiikkioikeuksien hallintaan? Miten tekijänoikeusjärjestöt voivat entisestään parantaa oikeudenomistajien tilitysten tarkkuutta ja nopeutta? Mitä pitää tehdä, jotta läpinäkyvyys lisääntyy ja uusia tulovirtoja löydetään? Pekarin kanssa keskustelevat Virginie Berger, CEO, Armonia (France) ja Nuno Saraiva, Publishing Director, Altafonte Music Publishing (Portugal).
 
Teosto on Teosto Futures Lab -toimintamallinsa kautta mukana kotimaisissa ja kansainvälisissä musiikkialan innovaatiohankkeissa ja tekee aktiivista kehittäjä- ja yliopistoyhteistyötä musiikkialaan ja musiikkiteknologian hyödyntämiseen liittyen. Kehitämme myös blockchain-ratkaisua, joka mahdollistaa tekijänoikeuskorvausten nopeamman maksamisen ja läpinäkyvän seurannan. Alusta tulee tarjoamaan musiikin tekijänoikeusjärjestöille maailmanlaajuisesti teknisen alustan ja työvälineet, jotka mahdollistavat esitys- ja maksutietojen nopeamman käsittelyn järjestöjen välillä.
 
Lisätietoja:
Turo Pekari, Senior advisor, innovation and discovery
p. 050 575 0357, turo.pekari(at)teosto.fi
 
BIME Conference& Festival
 
Teosto Futures Lab on Teoston tutkimus- ja innovaatiotoiminnan toimintamalli, jonka tavoitteena on etsiä ja kehittää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Teosto Futures Lab -toiminta perustuu verkostoissa ja kumppanien kanssa toteutettavaan innovaatiotoimintaan, ketteriin kokeiluihin, käyttäjälähtöiseen kehittämiseen, palvelumuotoiluun ja systemaattiseen tulevaisuuden ennakointiin.
 
Teosto Futures Lab on osa Teoston strategiaa: Teosto haluaa olla tehokas musiikkioikeuksien markkinapaikka, jossa oikeuksien ostaminen ja musiikin käyttö on vaivatonta, ja haluamme mahdollistaa tulevaisuudessa uudenlaista musiikkiliiketoimintaa.
 
Jaa somessa