Siirry sisältöön

Teosto mukana Linecheck Conference & Festival -tapahtumassa Milanossa

23.11.2017
Teoston Turo Pekari (Senior advisor, innovation and Discovery) on puhujana 21. – 26.11.2017 Milanossa Italiassa järjestettävässä kansainvälisessä Linecheck Music Conference & Festival -tapahtumassa. Konferenssin teemoja ovat mm. mm. musiikin suoratoistopalvelut, lohkoketjuteknologiat, musiikkialan startupit, festivaalien tulevaisuus, lipunmyyntiteknologiat, digitaalinen markkinointi ja brändäys.
 
Pekari osallistuu Lost in the Data Jungle? Rights, Royalties, Blockchain and Other Paths Through -keskusteluun perjantaina 24.11. Keskustelussa käsitellään lohkoketjuteknologioiden ja automaattisten tunnistusjärjestelmien mahdollisuuksia oikeuksien hallinnoinnissa ja musiikkidatan prosessoinnissa. Pekarin kanssa keskustelevat Jake Beaumont Nesbitt (Director, Data and New Business Models, IMMF), Alessandro Saglimbeni (Head of Intelligence, Blockchainlab Milan) ja Matteo Fedeli (Head of Music Division, SIAE.)
 
Teosto on Teosto Futures Lab -toimintamallinsa kautta mukana kotimaisissa ja kansainvälisissä musiikkialan innovaatiohankkeissa ja tekee aktiivista kehittäjä- ja yliopistoyhteistyötä musiikkialaan ja musiikkiteknologian hyödyntämiseen liittyen. Esimerkkeinä voi mainita kansainvälisen Open Music Initiative -hankkeen, jossa kehitetään tulevaisuuden ratkaisuja musiikin lisensioinnin ja datan hallinnointiin sekä Helsingissä 24-29.11. järjestettävän Music Tech Fest Performance and Blockchain -innovaatiolaboratorion, jossa kehitetään käytännön sovelluksia älykkäisiin sopimuksiin ja lohkoketjuteknologiaan perustuvalle Industry Commons -innovaatiomallille. 
 
Teosto kehittää myös omaa blockchain-ratkaisua, joka mahdollistaa tekijänoikeuskorvausten nopeamman maksamisen ja läpinäkyvän seurannan. Alusta tulee tarjoamaan musiikin tekijänoikeusjärjestöille maailmanlaajuisesti teknisen alustan ja työvälineet, jotka mahdollistavat esitys- ja maksutietojen nopeamman käsittelyn järjestöjen välillä.
 
Lisätietoja:
Turo Pekari, Senior advisor, innovation and discovery
p. 050 575 0357, turo.pekari(at)teosto.fi
 
Lue lisää Linecheck Music Conference & Festival -tapahtumasta
 
Teosto Futures Lab on Teoston tutkimus- ja innovaatiotoiminnan toimintamalli, jonka tavoitteena on etsiä ja kehittää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Teosto Futures Lab -toiminta perustuu verkostoissa ja kumppanien kanssa toteutettavaan innovaatiotoimintaan, ketteriin kokeiluihin, käyttäjälähtöiseen kehittämiseen, palvelumuotoiluun ja systemaattiseen tulevaisuuden ennakointiin.
 
Teosto Futures Lab on osa Teoston strategiaa: Teosto haluaa olla tehokas musiikkioikeuksien markkinapaikka, jossa oikeuksien ostaminen ja musiikin käyttö on vaivatonta, ja haluamme mahdollistaa tulevaisuudessa uudenlaista musiikkiliiketoimintaa.
 
 
 
Jaa somessa