Siirry sisältöön

Teosto mukana Music Tech Fest -tapahtumassa Tukholmassa 3-9.9.

06.09.2018

Music Tech Fest (MTF) on yli 7000 teknologiakehittäjän, tutkijan, esiintyjän ja musiikkialan ammattilaisen musiikkiteknologia- ja innovaatioyhteisö, jonka päätapahtuma, Music Tech Fest, järjestetään tänä vuonna Tukholmassa. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on teknillinen korkeakoulu KTH Royal Institute of Technology.

Yhteisön ja tapahtuman tarkoitus on tuoda yhteen eri alojen huippuammattilaisia kehittämään musiikkialan toimijoita hyödyttäviä uusia konsepteja.  Tukholman Music Tech Festin teemoja ovat mm. tekoäly, robotiikka, Fintech, innovaatiot, musiikkioikeudet, blockchain ja esitysteknologia.

Myös Teosto on Tukholman Music Tech Fest -tapahtuman yhteistyökumppani. Osana yhteistyötä olemme haastekumppanina ja tuomareina MTF Hack Camp -tapahtumassa 7. – 9.9. ja osallistumme MTF Research -symposiumiin, jossa esitellään mm. Teoston, The Lisbon Councilin ja ESADE Business Schoolin yhteistä musiikkialan datan hyödyntämiseen liittyvää tutkimushanketta.

Tavoitteemme MTF Hack Campissa on kehittää konkreettisia demoja/protoja keikoista ja konserteista keräämämme livedatan rikastamiseen ja hyödyntämiseen sekä saada uusia ideoita Teoston palveluiden kehittämiseen tapahtuma-alueella. Teoston lisäksi Mind Your Rights, Teoston perustaman blockchain-teknologiaa kehittävä yritys, on mukana MTF Blockchain Laboratoryssa, jossa viikon aikana kehitetään mm oikeuksien hallinnointiin liittyviä lohkoketjuratkaisuja.

Tutustu tapahtumaan:

https://musictechfest.net/
https://musictechfest.net/symposium-2018/
https://musictechfest.net/imogen-heap/

Lisätietoja
Ano Sirppiniemi, tutkimuspäällikkö
ano.sirppiniemi(@)teosto.fi

Turo Pekari, innovaatioasiantuntija
turo.pekari(@)teosto.fi

Jaa somessa