Siirry sisältöön

Teosto mukana Musiikki & Mediassa Tampereella 3. – 4.10.

23.09.2019

Olemme Suomen suurimman musiikkialan ammattilaistapahtuman, Musiikki&Median, yhteistyökumppani jo seitsemättä kertaa. Tampere-talossa torstaina ja perjantaina 3. – 4. 10. järjestettävän tapahtuman seminaarisisältöjä on ilmoittautunut seuraamaan lähes 600 osallistujaa. Seminaarien lisäksi tapahtumaan kuuluu showcase-festivaali Lost in Musicin keikat ympäri kaupunkia ja tapahtuman huipennuksena Industry Awards -gaala, jossa palkitaan alan toimijoita.

Kumppanuuden myötä tuotamme tapahtumaan seuraavat sisällöt yhdessä Musiikkituottajat IFPI Finlandin ja Gramexin kanssa: 

Näin suomalaiset kuuntelevat musiikkia 2020-luvulla – Teoston ja IFPI Finlandin uunituoreen tutkimuksen tulokset 
Pe 4.10. klo 11.15 – 12.15 Teosto-sali

Kuuntelukäyttäytymisen nykytilan lisäksi paljastamme suomalaisten suurimmat keikkasuosikit ja sydäntä soitelleet sanoitukset sekä sen, mitkä artistit ovat kyselyn mukaan tekemässä läpimurtoa seuraaviksi kansansuosikeiksi. Esitämme myös ennusteen siitä, mitä on tulossa: miten streaming tulee muuttumaan, mikä on radion tulevaisuus ja kuinka paljon virtuaalitodellisuus oikeasti kiinnostaa.

Loppukesällä 2019 tehdyn tutkimuksen vastaajina oli yli tuhat 13-75-vuotiasta suomalaista. Lisäksi haastattelimme seitsemää levykauppiasta ja lähes kahtasataa 10-12 -vuotiasta koululaista. Tutkimuksen suunnitteli ja johtopäätökset esittää datan Zlatan, GroupM:n Roadmap Director Kari Tervonen. Tutkimuksen tulosaineistoa julkaistaan näillä sivuilla perjantaina 4.10. 

Politiikkaetkot, skumppaa ja keskustelua: Mitä hallitus tarjoaa musiikkialalle?
Pe 4.10. klo 15.15 – 16.30 Tiketti-sali

Teosto ja Gramex tarjoavat politiikkaetkoilla kaikille skumppaa, mutta mitä Rinteen hallitus tarjoaa musiikkialalle ja itsensä työllistäville musiikin ammattilaisille?  Mm. näihin kysymyksiin ovat vastaamassa kansanedustajat Piia Viitanen (sd), Pasi Kivisaari (kesk) ja Sofia Vikman (kok) sekä Vihreiden varapj Jaakko Mustakallio. Päättäjiä jututtaa viime vuotiseen tapaan tiukka toimittaja ja valovoimainen juontaja Baba Lybeck.

Musiikki & Median nettisivut
Lost in Musicin nettisivut

 

Jaa somessa